Jul 31, 2010

Takde Teman..

Hari nie Sabtu ..orang lain dah abis gaji ..aku lom gaji .
tapi ate gaji ciput..dapat..pun ..cukup2 ler utk.makan..
hari ni tade le plan nak g window soping lepas tu tersopink .
sebabnya teman soping aku .si akak ..dari semalam ..tade..
dia ade kem....kat sekolah dari hari Jumaat..hingga ahad tengahari.

Nampak gayanya duk umah je..
kemas umah ..tak pun tido je lah ..wahahahha..membuta..wajib..qada mana yang terkurang.
tengoklah .kalau adik nak ikut mama dia, GI  jalan ngn adik .
firdaus..idaknya dia mau ..dia nak jalan ngn nenek dia je..

9 comments:

Cik Wanie said...

kalau wanie dekat ngn akk,
wanie g amik akk,
g jenjalan kan,
hihihi...

tapi apakan daya,
kita jauh,
huk huk huk

mummysyafie said...

kak ti, nor pun takde plan arini. semalam dah kuar so arini ingat nak duk rumah je.

kemas apa yang patut..

momguess said...

ko xper gak ada 3 ank
kalau yg ni xdok
yg lain ado
den?
sorang tu jer lah npk nye
teringin nak abik ank angkat lah
hehehehhe

kakyong said...

kakty,
sesekala rehat kat rumah pun okay.. ;)

家許迪 said...

Some people cannot see the wood for the trees.............................................................

Hezesuze said...

alaaa ciannye kty....

momguees
mak nak jadi anak angkat ko noks...bleh kita sopink same2...huhu

zino said...

belum dapat lagi dah window shopping hehe

Yan said...

bole eh qada' tido????

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. tido pun blh qada' ya kty.. eemmm sama la kita aktiviti di hari sabtu