Jul 30, 2010

Solenoid Valve.

Selalu kalau aku tade keroje..
atau boring ..tak tau dah nak buat apa .
duduk tak kena ..jalan tak kena ..menelentang tak kena..
aku tolong ler bos aku pasang benda nie.
namanya Solenoid Valve..apa kegunaan .idak ler aku tau .
aku tau ..order ..lepas tu pasang je..


kadang ralit je buat benda nie ..
ilang sikit bosan aku kat opis bila sesorang..


Hari nie kalo kty takde jalan-jalan blog korang..
tengah bz memasang benda nie ar..
nanti free ..kty jenguk blog ..uols

14 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

smpai ralit ekk k.ty..hoho..mcm besh jekk main pasang2 bnde tuh..

POSH76 said...

cam bess jer mende tu hehe

☆ lieya latif ☆ said...

pelik lak tgk bende ni kakty....tapi nampak cam menarik......heheheeheh...

Aleeya said...

PE MENDA TU KAK ??

Cik Wanie said...

apa tue kak,
wanie ingatkan bekas lens ke,
hihihi...

mmg ralitlah bila buat keje2 nie,
lupa semuanya:)

rasp said...

heheheh pelik gak benda tu...
i wonder utk apa...
slamat meng-khusyukkan diri

Sidratul Muntaha said...

owh valve ni
pakai kat hydraulic n pneumatic system kat pump
kdg2 boleh jdi on off selector n same time distribute flow gas or liquid.
hmm...
ni dulu time belajo aircraft ni,menda ni famous giler sbb multifuntion punyer valve.
tq for the n3.
pencetus sungguh.

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

alat elektronik ke ni kak atty?? tak pernah tengok pun ...

sweetie2010.blogspot said...

kerja jangan tak kerja. gitu la sweetie kat opis pun kadang2 buat kerja rampai.

Queen said...

tak pernah tgk..tapi cam menarik..agagagaga

Dee said...

aku pun pestime tgk nih kty..tp look so interesting..

Mak Su said...

oh amende tu? ada nak carik parttime worker tak? maksu leh tolon

CuTeMiUt78 said...

uuiisshh... pekebendanya tu kty..

mummysyafie said...

untuk apa tu kakty? tak pernah tengok pun