Jul 21, 2010

MummySyafie Giveaway

Kali ni aku tergerak hati untuk 
sama2 memeriahkan MummySyafie GiveAway 
sempena birthday wawan yang ke 4 tahun next month..

Syarat-syarat simple..

antaranya kena jadik Follower Blog MummySyafie
- done (kalau tak kerana nak masuk contest ni ..tak pasan pun aku lom jadik follower nor..sorry nor.

- gambar mesti ade kek .atau pulut kunin..- done..

kty kasi dua penyertaan .satu untuk kanak2 (12 thn ke bawah )
lagi satu kategori dewasa (13 tahun ke atas..)

gambar kategori kanak2 (12 tahun ke bawah )


gambar kategori dewasa (13 tahun ke atas)

akak dan adik besday selang sehari .jadi diaorg kongsi kek..

walaupun gambar yang aku pertaruh kan ni tah apa2..
aku nak cuba jugak..!! 

12 comments:

Hezesuze said...

uiks nk try gak ler kty....huhu

Softtouch [Hanim] said...

gud luck kak ty n family

atty's said...

ze@ torai ar..

atty's said...

hanim@thanks..

☆ lieya latif ☆ said...

good luck kak ty!!~

atty's said...

tq lieya

mummysyafie said...

thanks kak ti sebab sudi join..gud luck taw

Dee said...

good luck kty..aku tgh cari gambar..tu pun kalo ada..hahaha..

CuTeMiUt78 said...

good luck kty.. lama tak singgah sini

rasp said...

gud luck sis...smoga suksesssss

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

good luck kak...suka gambo tu

kakyong said...

gud luck kakty