Jul 10, 2010

Meridien Straits Hotel

Minggu nie aku & family 
bercuti ke Melaka ..
kami bercuti sambil menghadiri majlis pertunangan cousin aku Ema..
kami akan menginap di Hotel Meridien Straits Hotel.


Jadi Agenda kami ari sabtu .adalah jelajah melaka..
lepas tu nak makan ikan bakar..
Yang penting nak bawa firdaus ke Night Safari.

Cousin aku akan melangsungkan pertunangannya pada 
hari ahad sekitar pukul 5.30 petang.
tapi aku ngn family maybe balik awal.
sebab hari isnin budak2 nak g sekolah kan ..
Happy weekend semua .

10 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wah cuti lagi...hepy holiday..

rasp said...

bestnya nak gi makan ikan bakar...
sis, i slalu ke alai...
umbai ramai sgt org dah...
have fun!

SyuQ said...

hepi weekend kak atty

Cikgu Ayu said...

baru jer plan nk g melaka :)...lps ni giliran saya lak. Slmt bercuti kak kty :)

sI tEDI said...

welcome to melaka!

bintangku said...

wah... melaka kat ner? Ai dah lama pencen jadi org melaka. hu hu hu

Liza said...

jgn lupa carik asam pedas, dekat area hotel tu ada yg best, tak tau ler kalau dah pindah. liza slaly duduk this hotel masa outstation dulu

POSH76 said...

bessnyer nite safari

MinBar林 said...

每次看完你的文章,總是回味許久,要經常發表喔。..................................................................

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!