Jul 7, 2010

Kota Keriangan @ Genting Highland bersama attyfir & co

wajah happy firdaus masa memula sampai .
suruh makan ke apa semua taknak .sebab terlalu happy ..
tengoklah tu ..senyum pun lebar..

tak sabar dah nak main ..nie ..



gambar nie fir monyok ..
sebab dah kepenatan ..baru ingat lapar..

Puas hati lah pergi .
cuma along lah .kepeningan ..sebab dia over dari firdaus mainnya ..
siap muntah-muntah2..ye lah along banyak main games yang berpusing2 kot..
lepas tu petang sabtu tu cocer cam gerimis tu yang pening kot.
udahnya masa turun dari genting 
aku yang kena drive ..sebab 
along masih lagi kepalanya pusing-pusing.

firdaus happy tahun nie celebrate besday kat Genting..
nextime ada masa ..dan kelapangan mama bawak pergi lagi eh 
kena belajar rajin-rajin ..tau !

p/s : gambar lelain aku upload kat mukabuku..

17 comments:

cheqna said...

wah kty besh tu..
jeleh ni..=)

sI tEDI said...

pernah pergi sekali jek. itu pun pening lalat!

Dee said...

tgk fir senyum je..happy sakan lah tu..

queen said...

suke si fir

Cik Wanie said...

amboi sukanya fir dpt g genting,
CW pun dah lama x pegi genting,
hihihihi......

apapun happy belated birthday fir:)

myda said...

wah..gembire sungguh dyer dpat jlan

Hezesuze said...

wah beshnye holiday kt genting...sejuk kan...huhu

uikt baru nmpak kty bgambo berdua ngan cik abg....ngeee

Zura said...

nampak sangat fir sker kat saner...ye ler sejuk kan kak aty..zura pun sker..cume jalan nk kesana tu yang x sker..pening :D..

pg bertiga je ek...

atty's said...

@cheqna cheqna pegi lah pulok nanti ..

atty's said...

@sI tEDI ye lah tedi jalan ke sana bengkang bengkok

atty's said...

@Dee
dia memang happy ssgt..

atty's said...

@queen aah queen ..dia baru nie 1st time ke sana

atty's said...

@Cik Wanie aah wanie .happy benor dia ..1st time..dulu kty pegi dia kecik sokmo kena tinggal
tq cik wanie ..

atty's said...

@myda
memang dia gembira sangat

atty's said...

@Hezesuze
ari kty pegi tu memang sejuk ..sebab cocer mendung ..ngn angin kuat..

banyak lah ze..kalo ze nak tgk .cuba selak entry june.ada gak .,

atty's said...

@Zura
tu ar zura jalan nya bikin kita pusing ..tu yg along pusing kot..

aah ber3 je ..akak ngn adik tak mau ikut..kasi can ngn mama ngn ayah dia layan si fir ..je .

ALoNa Cintamaniszlite said...

Bestnya dpt cuti2 ke Kota Keriangannnn..
Mesti seronok fir citer kat kwn2 dia..kat sana dia main apa..main apa..hehe