Jul 28, 2010

Jangan Berhenti Mengharap

sebilangan cek..yang telah ready untuk disign.

Semua gaji dan semua bil ..aku dah siap prepare
dari hari isnin ..
dah letak atas meja bigbos..
tapi..bos nya pulak takde..
hari isnin..bos kecik ada...bos besar tade..
hari selasa..dua-dua takde ..pergi Outstation..

Jangan berhenti mengharap ..semoga bos cepat lah balik ..
sabtu ahad nie nak jalan-jalan..mega sales pun dah bermula..

Tapi Macam biasa..
kalau bukan 3-4 haribulan ..memang takan gaji ler..

54 comments:

Mohd Fadil said...

stendet la tu...time nak gaji jer, bos takde...banyak kali kena dah...

kak ina kl said...

tak kisahlah berapa hb..janji gaji masuk...

tak nak gi tgk cuci ker?best tau

atty's said...

fadil@ tu ar pasal..nya ..

k.ina @ tu ar..mcm besh je..tingin gak ..

Cik Wanie said...

time2 nie lah yg best...
hihihihi....

let's shopping

Sidratul Muntaha said...

sian diaorg
dulu,masa org tua keje tmpat lama,selagi tak cecah 7hb..mmg tak gaji
sakit sikit arr sbb time tu kita gaji awal 25hb..
mgm abis duit buat tuk ank punya stok pampers,susu n groceries
la ni tahan sikit
at least dpt bayo nursery sama2
manage duit sama2 n shopping sama2 sbb beza gaji dlm 1 -2 minggu jer.
sian bila pikir org lain yg gaji lmbt..
jenuh..
nak2 klu betul2 tgh kering gile2..
nak shopping?
mimpilah..
tunggulah sale yg pnjng tempohnya.

Mak Su said...

suami sy tgh tunggu gaji, bos dia tak dak plaks tu... huhuhu

☆ lieya latif ☆ said...

biase la tu kak..ape2 hal kene tgu bos gak.....

wah2 akak nak start soping2 raye dah ke kak.....

Hezesuze said...

ater makan gaji kan kty....jangan berhenti berharap ler jawapnye ...hehehe

apalaie kty buat ler phone call kt bos beso n boss kecik kty tu...remind kt dia...dah nk pose ni...haruss mmerlukan duit...hehehe

Zura said...

nasib baik gaji sy on time sblm masuk bln br...

Ietams said...

kalu still tak bersain lagi kak ty,
buleh save utk shopping minggu depannye pulak..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kiter esok baru submit payroll ke finance, ari ni upload ke Maybank2e
...hu..hu..jangan berharap ye kak, nanti semua orang tak bergaji

sI tEDI said...

lama gak nak tunggu gaji.
InsyaAllah. adalah rezeki nak bershopping tu! :))

SUZIE APAI said...

tak baek tul bos lmbt2 kasik gaji tauuuu....

Softtouch [Hanim] said...

nk kene tunggu dua2 bos sain yer..xpelah lambat2 kuar jgk gaji tu..bila lmbat kuar lmbat lah abis gaji tu..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

megasales ke skrg...wahh..cpt2 laa bos sign cek tuuu..

ikiqzana said...

mmg x suker klu bos xde masa nk cukup bulan.. x akan berhenti mengharap.. hihihi.

Sham Ummi Echa said...

aduh kty lom gaji lg ker... fuhh merana nk tggu tu..

rasp said...

i pun dok mengharap smoga ada salah satu cheque tu atas nama i muahahahaha

cik GULA-gULA said...

suke positif thinking akak tu:)
gud luck..
bos ni kalo gi jgn lelama:)

cheqna said...

sabo jela kty oi..
=)

ije said...

haha.. good luck kty.. =)

[-suziey-] said...

kesian pd yg xdpt gaji lagi..sbar yek..yakin pd rezeki Allah..

POSH76 said...

every where sales mana tahan ni dah ler gaji lambat huhu

eT said...

huhu...tang gaji mmg la...bila dah dpt..jap jek abes...isk..isk...

Dee said...

lambat gak ko gaji ye kty..along dh gaji? leh ar sponsor shopping ko minggu nih..hehehe..

yatie sawanila said...

lambat gak gaji akak ye... takpe lambat habis

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

aduh lambat gak yek kak atty dapat gaji, orang gomen dah pulun abis dah ni.. hehehe

吳怡君吳怡君 said...

Lets cross the bridge when we come to it............................................................

Liza said...

mmg kan atty, sale dah start ni, boleh gak prepare awal for raya

mummysyafie said...

takpe kak ti, lambat dapat lambat abis. gaji gomen pun dah lama abis dah.

nUR_rOsALiNdA said...

Adeh!!! lamanyer kak...tetiap bulan cam gitu ek???

atty's said...

@Mohd Fadil itu lah pasalnya..

atty's said...

@Cik Wanie tu lah wanie.org nak g sopink nie

atty's said...

@Sidratul Muntaha ayu ..tu lah kan ..susah..

atty's said...

@Mak Su sama ngn saya lah mak su.

atty's said...

@☆ lieya latif ☆ bukan nak sopink raya pun ..lieya..just gtu2 jer..

atty's said...

@Hezesuze wakakakka..ze..idak le bos kesah ..akan daku ..

atty's said...

@Zura
besh gtu kan zura..

atty's said...

@Ietams tu lah nasib megasale sebulan ita..

atty's said...

@Anje a.k.a Mama_Balqis tu lah ..sian lelain

atty's said...

@sI tEDI tu ar tedi..insyallah ..

atty's said...

@SUZIE APAI tu a bos ni apa2 tah ..

atty's said...

@Softtouch [Hanim] aah hanim ..dua2 bos kena sign

atty's said...

@:: p R i n c E s S _ N ::
aah ain megasale ..skrg nie

atty's said...

@ikiqzana tu ar zana .asal cukup bulan bos elek ..

atty's said...

@cik GULA-gULA tq hanem..

atty's said...

@cheqna tengah sabau ni cheqna..

atty's said...

@ije
tq

Yan said...

klu yan time dekat2 gaji nih... bos jd chipsmore mmg mendatangkan kemarahan///

atty's said...

@eT
betui tu ..bila dpt cepat je abisnya kan

atty's said...

@yatie sawanila tu ar yat...mmg dah bese gini .cuma bulan ni excited nak sopink..

atty's said...

@˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙
tu ar mimi ..

atty's said...

@Liza
tu ar ade le skit nak cari brg..

atty's said...

@nUR_rOsALiNdA aah mala ..every month..gini ..tp bulan ni hati ku ..tak sabau .nak sopink ..