Jul 19, 2010

Jalan-Jalan Tengok Bunga

Hari sabtu dan ahad 
aku banyak abis kan masa di PutraJaya 
tengok Bunga..cuci mata kat Alamanda.
Hari Sabtu aku pergi ngn along..ate akak ngn adik kuar ngn member.
firdaus lak  kuar ngn nenek .asik g warta ..


Hari ahad pulak..akak ajak g Alamanda
nak cari seluar kat Parkson..
dari sana kami singgah lagi tengok bunga.


nasib lah masa jalan2 nie aku ade hapdet status fb ngn picture2 sekali 
sebabnya hari nie puas aku cari memori card kamera
HILANG sudah..huhuhuh..
mana tah akak letak ..banyak gambar dalam tu .
lelagi gambar kt Floria PutraJaya..ngn sekitar Putrajaya .

untuk akak .ko cari sampai dapat ..kak ..

41 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

sy x g pn floria ni...even dh dok putrajaya...igt nk ajk hubby g ptg smlm...tp hujan plak...uhu

atty's said...

yanie@ time kty nak balik tu ujan lebat..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

carik sampai jumpa kak...nanti leh la uopload gambo tu k

atty's said...

anje@ tu ar kena cari gak nie

rasp said...

tak dpt gak i pegi tahun nie sis...
jamu mata kat gambar2 tuan punya blog yg pegi je leee....
akak cari tau sampai dapat hehehehe

miEz haNeM said...

kak..
akak gi jugak??
best kan..
kita cari bird of paradise kat sana..
jumpe..tapi da tak chantek:(


seronok tgk bunga

atty's said...

rasp@ tu ar..kena paksa akak cari ni sis..

hanem..awat tak jumpa..

IEYNA said...

kak aty, ieyna pn g pesta flora ni..tapi jumaat petang :)

Softtouch [Hanim] said...

xpernah tgk floria tu...jauhlah kak dr sg buloh nie..sygnya memory card ilang...cr kak nnti mama marah...

Alimaz-Kembara Terasing said...

bunga ros tak banyak ke kak...

atty's said...

ieyna ~ tu ar awat tak coling2 leh jumpa

hanim ~ nextyear leh dtg..

alimaz~ tu yg krg besh ..bungarose kurang..ade pun secoit..je.

☆ lieya latif ☆ said...

bagus kakty gi floria ni, lieya yg dok putrajaya ni pun takpegi kak huhuhu....nak pegi tapi ntah nape mood weekend ni mood nak dok umah....cuace kan ala2 mendung...membuta jek lieya kak....

Hezesuze said...

kawan Ze ada bukak booth bunga kt sana....huhu

[-suziey-] said...

lor ilang ke memori kad..sygnya..cantik x bunga2 kt sna kty?

sI tEDI said...

orkid/

jauh nun di sana :))

Queen said...

owh..tetiba ku terkenang.....sehari suntuk..12 jam di sana..aagagga

nza said...

cantiknya bunga tu atty.....brapa byk atty borong....???

Dee said...

tahun ni dee x pegi..malas lak rasanya..hehehe..

Nurhayati said...

wah sweet je kakty bergambar ngan bunga.. mesi bestkan berkalerful kat sana..

JIVEBUMZ said...

kak ty bestnye tegnok munge2 tu sume! ai like!!!

mida said...

bestnyer berjaln.....
tnok bunge..??bunge kertas ader.???

mummysyafie said...

kak ti..petang semalam hujan kan kat putrajaya. sekarang ni boleh dikatakan every week ada program kat putrajaya nie.

sweethOneY said...

hehe. tu dia kak.. mama dah warning cari smpi jmp :P

best x kak? kat sana tu pameran je ke ataupun leh beli2 sekali? duk dgr kat radio tp x minat nak pegi sgt.. hehe

erienz said...

suka tgk orkid...tp x pandai nak jg...he3...

erienz said...

suka tgk orkid...tp x pandai nak jg...he3...

Liza said...

mmg plan nak gi, tak sempat le gamaknyer

atty's said...

@Liza
aty taun ni byk masa lak pegi ..liza..tahun2 seblom takde can

atty's said...

@erienz tp orkid senang kot jaganya

atty's said...

@sweethOneY ade yg untuk dijual iza.

atty's said...

@mummysyafie tu ar nor.kty balik je ujan lebat..

atty's said...

@mida
ade je bunga kertas..bunga rose je kureng

atty's said...

@JIVEBUMZ seronok lah ..rasa mcm disyurga..ehehhehe

atty's said...

@Nurhayati yatie..kty sweet ke bunga tu sweet

atty's said...

@Dee
kty lak taun ni je baru nak gie.

atty's said...

@nza
takde beli pun ..sbbnya mak kty pun keroje tmpt bunga

atty's said...

@Queensenarnya kan kty tgk gambar2 , nik yg buat kty nak pegi tu

atty's said...

@sI tEDI kalau dkt mesti tedi gie kan

atty's said...

@[-suziey-]
cantek2 ar suziey ..

atty's said...

@Hezesuze napa tak ckp ,.kalu tak leh berkenalan ngn kawan ze

atty's said...

@☆ lieya latif ☆ tahun ni baru tergerak ati nak gie lieya

CuTeMiUt78 said...

wah.. kak kemain lagi posing2 kat bunga ya