Jul 12, 2010

Hitam Di Hari Pertunangan

Semalam 11 Julai 2010 
seorang lagi sepupu aku melangsungkan majlis pertunangan 
Kali ni Ema pilih kaler itam ..untuk pakaian nya 
Jarang-jarang sekali orang pilih itam untuk majlis pertunangan 
tapi di zaman moden .nie ..semua tu dah tak kesah .

tak banyak gambar pun aku snap
sebabnya ..rumah yang sempit..dan bilangan tetamu yang ramai..
menyukarkan aku nak snap sana sini 

jadinya cukup le 2 keping je 
majlis pernikahan akan berlangsung setahun lagi dari sekarang..
Selamat bertunang untuk Ema..dan pasangannya ..

fuh dasat orang bertunang sekarang..
dah macam nak nikah je kan ..


31 comments:

mrs.ecam said...

btol klu de tok kadi haruslah terus 'aku terima nikahnyer' hikhik...papepong thniah kr spupu k.ty...lawo lah kaler itam....len dr yg len...hihihi

MrS. F!zA said...

lawo jgk kaler itam ni..

tp sure panas kalo lelama pakai dr bawah sampai atas itam..hehe

Dee said...

lawa kaler itam..ikut masing2 pya citarasalah ye..hehehe..

Aleeya said...

cantek gak in black..

[-suziey-] said...

nampak elegan je ek:D

~suNshiNe~ said...

hitam itu menawan..he3..versatile, cam nak naik pelamin dah tu..

sI tEDI said...

jarangkan guna warna hitam

rosesrosz said...

kaler yg sy idam2 kan ni..hii nice la sis!

Hezesuze said...

ish 1st time gak Ze tgok bertunang kai kaler itam kty..tp bakal pengantin nmpak sweet ngan kaler tu...huhu

Ietams said...

cantik..
dah macam pengantin

Mak Su said...

hitam pun cantik, nampak IN jer :)

time maksu bertunang dolu tahun 1992 early year, pakai sempoi jer, macam orang nak amik keputusan stpm jer pakaian ku... huhuhu

joegrimjow said...

wahhh gitu

kak ina kl said...

cantik pulak warna hitam ni ek

Ayu Zuraida said...

salam perkenalan..

ayuzuraida.blogspot.com

SyimaSyaz said...

tp...kawan2 seangkatan kate

zaman sekarang tunang2 ni dah tak releven...

so saya pun pilih utk berkata 'yaa...save duit aku'..hehe

atty's said...

@mrs.ecam itulah kitaorg ckp ..nie leh nikah kan je nie .

atty's said...

@MrS. F!zA ituler ..udah le ahad tu cocer panas ya rabbi ..

atty's said...

@Dee
ituler kan dee..lain org..lain citarasanya

atty's said...

@Aleeya tgk org kot aleeya..hehehhe

atty's said...

@[-suziey-] boleh lah kan suziey ..

atty's said...

@~suNshiNe~ tu ler mcm org nak kawin dah ..kaedahnya

atty's said...

@sI tEDI ituler tak ramai org nak guna kaler itam

atty's said...

@Hezesuze sama le ze..memula dgr mcm pelik gak ..

atty's said...

@Ietams tu ler dah rupa pengantin

atty's said...

@Mak Su sama le maksu ..time kita dulu sempoi je

atty's said...

@kak ina kl tu ler k.ina..nampak okeh je kan

atty's said...

@Ayu Zuraida salam perkenalan ayu .nanti kty singgah ye

atty's said...

@SyimaSyaz betui tu syima..kalo kty ..buat sekali je..satu ari

ikiqzana said...

cantik jugak color itam tu sis.. lain dari yg lain..

SyimaSyaz said...

tu lah...kalau duit banyak takpe la...hmmm

Cik Wanie said...

uish dah mcm hari perkahwinan sudah,
tapi apapun skg mmg trend tunang mcm tue kak,
klien2 wanie pun adakalanya nak mcm hari kawin,
mcm mana tue,
hihihi...

apapun hitam itew menawan;)