Jul 7, 2010

Genting Highland..


along je main benda nie ..aku ngn fir 
tengokkan jer..fir dah tentulah ..tak cukup tinggi .
aku pulak..ishh..makin umur makin banyak nie .
tak kose dah aku main benda2 nie ..huhuhuh..



nie firdaus palin suka..
suara dia jer terjerit2..


along je gak yang main ..
firdaus tunggu lagi 5 tahun yer..

firdaus main nie je lah ..hehehe ..

banyak sangat gambar ..tak tau mana nak pilih 
tak tau dari mana nak story ..

20 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yeayy..kota keriangan...

SyuQ said...

kak atty
pic yg first, yg permainan pusing2 smbil berdiri tu, time sy pergi bln 11 last year ditutup sbb ada org main x mau berenti benda tu. semua yg main time tu, tercampak n patah pinggang... tu yg dikhabar kat sy bila sy tanya apsal permainan tu ditutup... hu hu hu. ngeri dengor...

tp space shoot tetap best :-)

El-Zaffril said...

Alololo... sian fir tak dapat nak men

Queen said...

genting..huhu...first and last pergi..pestu dah tak nak jejak...sebab Yabang takmo main segalak game tuh..huhuu

julie^beth said...

best!

Hezesuze said...

ishh bila lak kty nek ke genting nie?? ze kene tunggu anak2 beso baru leh gi sana....huhu

mummysyafie said...

kak ti..saya main yang kuda tu je. yang lain takmo arr...lemah semangat

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah best nyer pi coti2 malaysia...mana gambo tuan blog nyer/??

Liza said...

kalau liza, main kuda pusing2 dgn bumper car je kot, almaklumlah, penakut

atty's said...

@:: p R i n c E s S _ N ::
jom ajak prince Za gie ..

atty's said...

@SyuQ
oiit ye ke syuq..ngeri nya dgr ..kty mmg dah takut nak main ,..main benda budak2 jew

atty's said...

@El-Zaffril
el tu ar ..dia ade hati gak tu nak men ..

atty's said...

@Queen
cuba terai gie lagi mana tau ..yabang nak men

atty's said...

@julie^beth fir kata memang besh

atty's said...

@Hezesuze minggu lepas kty pegi ze..

atty's said...

@mummysyafie sama lah nor ..hehhee ..tatut..

atty's said...

@Anje a.k.a Mama_Balqis gambar tuan blog ..malu ar..hehehhe ..wakakka a.negegnege

atty's said...

@Liza
sama lah liza..dulu okeh lagi leh men .sejak dah berumur nie cam lemah semangat ..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

sekali je pnh gi.. tu pon tak main apa.. huhu

teringin nak pi ngan asben plk dulu p time bujang..

mesti bertambah best genting skrg kan

Zura said...

bestnye...teringin nk naik sume tue..