Jul 23, 2010

Firdaus Menari Zapin ????

Sukacita dimaklumkan bahawa anak tuan/puan telah terpilih 
menyertai Kumpulan Zapin SKBBB,,,

Memula aku dapat surat nie..
aku gelak gak ..
lepas tu aku tanya fir.
aku : eh boleh ke anak mama yg debob nie menari 
fir : tersipu-sipu ..
aku : cuba menari skit ..mama nak tgk 
fir : still malu -malu lagi ..

okeh ar..bagi dia cool .dulu ..sambil tu aku cakap ..
kalau betui nak join .firdaus tak boleh malu-malu ..kena berani 
dan-dan dia terus tunjuk skill menari dia .
owh ..lepas tengok .baru lah aku tau kenapa dia terpilih ..
wakakkaka..memang ada bakat kot..



Jadiknya semalam firdaus bawa borang untuk aku kasi kebenaran dia menyertai kumpulan Zapin 
jadiknya setiap minggu ..firdaus kena buat sessi latihan zapin 
Tarian Zapin nie nanti akan di persembahkan pada January 2011..sempena Malam Amal SKBBB..

Lambat lagi..tapi kena ar berlatih kan ..
tak sabar lak aku .nak tengok firdaus..menari 
tak sangka..betui .budak ganas..nampak garang ,.pandai menari rupanya .
kan betul cikgu cakap ..firdaus nie dalam hati ada taman ..

34 comments:

MrS. F!zA said...

kty, fiza mmg suka tgk budak menari zapin..selalu tgk yg penari siti tu..kan budak2..hehe cute je menari..kalo org tua nari tak menarik sgt.. menari zapin kan cam bongkok kan badan tu..hehe sti lg tomei fir buat..haha

Hezesuze said...

dulu pun time ze skola rendah tarian ini menjadi pilihan pelajar...siap ada pertandingan tu...huhu

PurPlè said...

heheee... mesti kiut budak debab tu menari zapin.

Aleeya said...

heheh comeylll la nnt, sure la ..ske tengok budak2 ni nari tarian zapin, cantek je ghupanyer.. hehehe

eT said...

mesti chomel dia menari nnti...ngan pasangan lagik..huhu

.:Mrs. Engineer:. said...

wah, berbakat lh anak k.ty ni... :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

zapin best!! terlompat2...goyang2...comel!!!

Softtouch [Hanim] said...

Alahai cutenya nni fir mnari zapin..terbayang2 kat mata sy fir nari zapin..cute!

[z@ck] said...

hahaha..bila lagi nak belajar menari sis..bagi je dia masuk.at least ada pendedahan zapin tu macam mna =)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cayalah abang Fir ni...cayok2 k...kak atty jangan luper update nanti kesudahan citer ni k

Alimaz-Kembara Terasing said...

mesti kak ty tak sabar2 nak tengok fir menari nanti kan

rasp said...

kids nie kkdg depan mak bapak,
tak tunjuk skill kan hehehehe
bagus lah fir...

FazidElias said...

wah wah...nanti amik video ekk kty...nak tgk fir goyang2 kepala dan pinggang, pusing2 sume :D

Zura said...

pasnie bleh sertai kumpulan tarian noraniza idris...hehehe

momguess said...

dalam hati ada taman bunga warna warni si fir ni
muahsss
auntie suka!!!

nabilah_2908 said...

sy suka tgk budak2 menari zapin...nmpk cute sngt.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERMIMPI TENTANG ULAR

Dee said...

kty..nti ko amik video tau..aku rasa mesti sumpah cute giler fir nari zapin..aku lak excited..hahaha..

kakyong said...

bagus nya.. kak, nanti tepek gambor fir menari zapin..

sweetie2010.blogspot said...

Salam Atty,

Ada bakat menari anak Atty, setuju ngan Kak Yong nanti tepek gambar fir menari zapin.

Sham Ummi Echa said...

mesti comel bila fir menari zapin tu.. sy pon suka tgk bdk2 menari zapin.. nmpk best sgt x tau nk ckp camner..hehehe

sweetie2010.blogspot said...

Salam Atty,

Ada bakat menari anak Atty, setuju ngan Kak Yong nanti tepek gambar fir menari zapin.

sweetie2010.blogspot said...
This comment has been removed by the author.
Anie said...

kty nanti dia tengah menari jangan lupa rakam lepas tu upload kat fb..teringin gak tgk..hehehe

atty's said...

@MrS. F!zA tu lah kalo bebdk cam comey je kan

atty's said...

@Hezesuze aah ..suka tgk pertandingan menari .

atty's said...

@PurPlè tak tau ler camne nanti tuh ..

atty's said...

@Aleeya tu ar yaya..comey mana ler gamak nya nanti tu

atty's said...

@eT
kalo couple2 nie nanti mesti fir malu .

atty's said...

@.:Mrs. Engineer:. x sangka lak yanie..fir ade bakat..

Queen said...

zapin bessttt....go fir go!

mummysyafie said...

kak ti, dalam byk tarian nor paling suka tarian zapin n inang. sebab perlukan lenggok badan. last terlibat dengan tarian ni 4 tahun lepas..itu pun kena paksa..

kalau gitu fir ada bakat menari lah iyer..taniah fir. sebenarnya bidang tarian ni boleh mendisiplin kan diri.

Ietams said...

bestnya.. komfem comey..

Umi_Aliesha said...

wahhh...kompem cute ja dia menari nih...

Liza said...

wah, liza pun tak sabar nak tgk fir yg comel tu nari zapin, mesti hebat