Jul 15, 2010

DinasourLand

Nie masa gi genting 
3 Julai 2010 sempena besday firdaus.
dan masa firdaus 7 tahun ler baru aku bawak dia naik genting 
tu pun lom cukup tinggi utk games yang perlukan ketinggian
.
nanti ar fir.lagi 5 tahun baru kita datang balik eh ..
rupanya ade lagi gambar yang aku belum upload.
gambar kat Dinasourland..
cocer masa tu semakin sejuk..angin bertiup lembut..macam kat overseas...memang besh lah.






23 comments:

velasrizal said...

wah bestnye bercuti di sini..

Ben Nyah Pesaing Ben Ashaari ?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comeynyerrr fir ni..

atty's said...

rizal@ besh lah pegi ngn anak ..

N@pandang lelama N.nanti kenan..muka cam fir.

Hezesuze said...

eh cam gaya fir ngan abg lak not ayah....ngeeee

rasp said...

hermmmm nie yg terasang nak ke sana nie....

Nurhayati said...

macam menarik lak.. lama tak gi genting ni leh jadi kan alasan nak kesana hehe

Deqna said...

wah berjalan sajer k ty nie yer...best best..

miEz haNeM said...

kak atty..
best kan dalam tu..macam2 ade..tngkap gambar pun chantek!

☆ lieya latif ☆ said...

seronok fir jalan2...sume pi explore...lieya ari tu tak pi kakty dinosour land nie....mase dah suntuk....amik2 gambar gitu2 jek....tgk akak gi ni cambest gak...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

saya setiap kali pergi genting, mesti terlupa nak pi dinoso land ni. cam best jer.. kena pergi lagi sekali nampaknyer..

fir teropong apa tu?

atty's said...

@Hezesuze hehe..pasan ayan dia kalo tau

atty's said...

@rasp
pegi ar sis..bawak anak2

atty's said...

@Nurhayati apa lagi yatie ..jom kita berjimba

atty's said...

@Deqna time leh jalan ni deqna..nanti taun depan sonyap anak nak peksa.

atty's said...

@miEz haNeM tu ar hanem , besh banget

atty's said...

@☆ lieya latif ☆
masa tu angin kuat..memang besh ..

atty's said...

@˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙
ontah mimi apa le yg dia sekodeng kot..awek..

Aleeya said...

cam ngeri je tengok jambatan gantung tu eyh...klo si damia agaknye harus da jerit hiruk pikuk..

atty's said...

yaya@memula kty rasa mcm seriau je..tp okeh ler tade apa2 pun

Cik Wanie said...

wanie pernah pegi kat situ,
kebetulan plak hujan renyai2,
uish sejukkkkk...

hihihihi:)

honeylanz said...

dah 2 x naik genting..tp lom sampai lak Dinasourland..

attyfir said...

wanie@sama lak ..kty masa tu pun ..ujan renyai2..cocer sejuk

attyfir said...

has @ len kali pegi .leh dinasourland..kecik je tmpt dia