Jul 21, 2010

Bila Bunga itu berkembang..

Akhirnya jumpa gak ..memori kad..
kalau tak jumpa mau kena hempok akak .
nie lah gambar2 yang dapat aku capture sepanjang..Floria kat Putrjaya aritu..
untuk entry ni ..kita layan gambar je lah .






cak..tuan blog mengintai..
hari ni hari bz sedunia..
apa yang aku bz kan .membaca buku yang nik kirimkan .
dan hari nie ..aku mesti pergi library 
nak pinjam buku baru 
semalam boleh terlupa..

banyak lagi gambar..
tapi kat fb ..je..le utk tatapan .sedara mara & adik beradik.

14 comments:

POSH76 said...

bessnyer tngk munger bnyk2 camni..suker picture kat pondok tu hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

phewwwittt
suka gambar tuan punya blog dok intai2 di balik kain tu..he he he
comel ler kak atty

meriahnyer ngan bunga2

☆ lieya latif ☆ said...

cantik kak!! bagus akak, org luar dtg floria ...lieya org putrajaya pun tak pegi....nak pegi kak, tapi bdn tak sihat...tu yg malas tuh huhuhuhu...

takpe laa, tgk pic2 akak pun dah rase cam pergi ....

mummysyafie said...

sebab tu nor rasa nor rugi datang malam..bunga tak baper nampak. tengok pic kak ti ni rasa nak gi lagi je..tapi dah habis dah..

Yan said...

aik men intai2 plak dia..
comella tuh

sI tEDI said...

sejuk mata memandang bunga2 ni :))

Zura said...

waaaaaahhhh...cantiknye bunga2 tue...sungguh teruja kak..

Hezesuze said...

amboi3 kty sempat gak main cak2 ek...huhu

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya bunga2 tu...nmpak fresh ..sejuk jer mata memandang..

Queen said...

yang gazebo tuhbest kan..sebab dia ada kipas..ahahaha

Ietams said...

cantik kak..
gamba bunga cantik
gambar akak mengintai sebalik langsir tu lagi lebih cantiknya

CuTeMiUt78 said...

wow cantik la kty... lebih2 lagi gambo yg last tu..

Mak Su said...

wah....tak puas mata memandang

rasp said...

cam tak puas je tgk pics nie semua...
bestnya if betul2 i dpt gi...