Jun 2, 2010

Penatnya

Hari nie ..aku penat ke hulu hilir..dah ler cocer panas..
udahnya sampai pukul 4 tak masuk-masuk lagi  opis
kalau ikut kan..taknak masuk langsung.
tapi ada hal kena masuk gak kejap ..

sejuk-sejuk kan badan ..dalam aircond..
esok lah aku buat entry apa yang aku buat apa satu hari nie..

12 comments:

Mak Su said...

ooh, baeklah... saya tunggu

El-Zaffril said...

Wah... busynya akak... hari ni seharian kat opis... heaven

lily lotus said...

pekerja gigih akak ni :D

mrs shaifull said...

hehehe kalau da panas, penat, mmg x de mood nak buat apa2 pun kan kak?

Me, Mrs Taj said...

gi mana kak sampai penat ni?

kalau time panas2 then tetiba masuk aircond pun tak elok jugak tau! mudah kena domam..

jaga diri ye...

Aleeya said...

penat ke kak..jom kty kita minom dulukkkkkkkk huhuuu

atty's said...

@Mak Su
tq mak su

atty's said...

@El-Zaffril
beshnya kalo dpt duk opis ..satu hari .

atty's said...

@lily lotus
gigih..dalam keterpaksaan ..

atty's said...

@mrs shaifull
panas sangat semlm ..

atty's said...

@Me, Mrs Taj
ke hulur hilir..buat keroja ..tu lah kan .nanti leh domam..

atty's said...

@Aleeya
kalau dekat leh jumpa yaya