Jun 17, 2010

otak belum boleh berfikir

Selasa hari tu , aku bawak firdaus ke pasar malam 
ate dia adalah dapat skit duit dari neneklongnya ..atas kerajinan dia masa 
kenduri kendara aritu ..tolong menyibuk..

Jadik aku pun dalam terpaksa ..kena lah teman ..(x suka pergi pasar malam ..)
dah pusing satu round..aku tanya firdaus..nak beli apa ? 
dia jawab ..otak fir lom boleh lagi nak fikir nak beli apa 
abis berapa lama lagi otak tu nak pikir ..aku tanya ..

fir cakap kejap lagi..ar..kena round ..lagi satu round..
otak aku ..dah dok pk ..kejap lagi citer benci bilang cinta nak start dah .
nasib lah .lepas pusing 2 round.fir tau apa dia nak beli 

sekarang fir dah tak beli mainan .
tapi asik beli buku komik je..

13 comments:

Dee said...

xpelah kty..at least dia membaca..ilang stress sket..

atty's said...

dee@tu ar..skrg minat dia pada buku komik lak ..

mommyYen said...

haha..mak dia dok pikir benci bilang cinta sajoo..

*fir,lenkali pusing 2,3 raound psl mlm tu kay..*

PurPlè said...

ok lah tu... exercise kt pasar mlm. boleh dijdkn xtvt mingguan. tp 2 round mana cukup... :P

rasp said...

ok lah tu sis, dia dah beralih minat....

FazidElias said...

rindu pulak pasar malam fasa 1 tu...huhu...besok2 boleh la bertembung...buat2 bertembung ngan kakty kat situ ekkk :D

atty's said...

mommyyen@tak larat nak pusing banyak kali hehehe

atty's said...

purple@mau pengsan kalo round byk kali ..

atty's said...

rasp@tulah dah beralih pd komik lak minat dia

atty's said...

fazid@kalo jumpa kty ..tegur tau ..

El-Zaffril said...

Muahahaha... akak... downloadkan anime jepun kak... free je download kat opis

atty's said...

el@nak buak po..den malas nak layan kartun ..fir takleh kasi layan sgt.kang tak baca buku ..

Mak Su said...

kah x3, good answer