Jun 2, 2010

Menentang kekejaman Israel

kempen ini idea daripada taiko blogger alvin dan mofasad

anda boleh menggunakan mana-mana gambar dibawah sebagai logo untuk diletakkan dimana-mana bahagian blog anda. selepas tu wat entry berkaitan dengan kempen ini. tiada ganjaran yang diberikan melainkan keikhlasan dan semangat persaudaraan dalam membanteras kekejaman israel. ayuh! apa tunggu lagi

logo 1

logo 2


apa guna follower berjuta2 kalau tak bole tolong settel kempen
picisan ni..

8 comments:

fndrocka said...

exaggerate gile slogan tu.hahaha

Cerita Panas

Softtouch [Hanim] said...

ok...sy dah amik logo tu..nnti sy tampal yer..

Lya Colours said...

free palestine !!!

SyuQ said...

Allahuakbar!

hanya ni sajer yg kita mampu hulurkan selain derma, boikot dan doa...

Atie Yusup said...

ok sama2 berdoa semua sukarelawan selamat...amin... ok sy pun nak letak kat blog sy...

sI tEDI said...

Allahuakbar!

El-Zaffril said...

Saya akan cuba menjadi blogger yang baik

SyimaSyaz said...

nanti saya buat k