Jun 8, 2010

Majlis Berinai Princess_N

Sabtu Malam 5 June 
Aku ke rumah Princess_N
malam tu diadakan majlis berinai jadiknya aku dapat jugak 
tengok Ain bersanding ngn Faizal
sebabnya ahad aku kena pergi umah Adik Ipar aku pulak ..

kuih ni firdaus suka sangat ..masa pergi umah ain .kuih nie je yang dia makan ..lepas tu kenyang..

Di kesempatan ini
kty nak ucapkan selamat pengantin baru
untuk ain & faizal.
semoga kalian bahagia..hingga ke akhir hayat..amin

17 comments:

JIVEBUMZ said...

amboi kemain g ain yer kak macam tuan puteri turun dari kayangan lagi tu...

owh patutla kak ty pegi malam rupanya banyak kenduri yg sedang menanti yer

sI tEDI said...

kenapa muka firdaus mcm tu?
he he he

POSH76 said...

cantiknyer pengantin tu hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

Cantiknya..
Org nogori ker dia tuh kak?

Btw konsert tuh kan ada Bunkface, Dafi, Akim, Aizat, Mila dan Shila :)

Love,
PojiePooh Abdullah

Eazy Izzuddin said...

wow..
cam tuan puteri..
;)

Aleeya said...

vavavaaaaaaaaaaaaa kuning dirajaaaa

mrs shaifull said...

canteknya pengantin, asyik attend wedding je kty ni :)

El-Zaffril said...

Kueh ape tu kak?

Amri Bahruji matPuisi said...

cantik nye mempelai.. teringin... :LD

Softtouch [Hanim] said...

cantik pengantin tu...
raseney kuih tu nama talam suji kot..betul ke kak ty?

[-suziey-] said...

waa selamat pengantin baru ain..amboih fir suka mkn kuih tu yek..hehe

honeysour's blog said...

ala..kalau tak mesti leh jumpa kan..huhu..

takpe, nanti akak organize la blogger gathering....hikhik

mommyYen said...

wah..cantik la pengantin tu..hihi

rasp said...

phewwiittt cantik le pengantin...
i pun suka kuih tu...

nUR_rOsALiNdA said...

La...........Princess_N dah kahwin ke??

Dee said...

lawanya princess N..serba kuning..style org melaka..

惟定志維 said...

人不能像動物一樣活著,而應該追求知識和美德..................................................