Jun 17, 2010

Lagenda Budak Setan@ Aku tiada perasaan


susah lah nak review pasal citer nie 
mungkin hati ku sekeras batu 
orang dok sibuk sedih yang amat.
bagi aku citer hindustan masa 12 june aritu lagi sedih .
jadik camner..huhuhuuh..

ke aku seorang yang tiada perasaan.
atau bagi aku kisah ayu ..hanya kisah biasa dalam masyarakat kita..
apapun .aku terhibur ..suka tgk lisa ..
lebih2 lagi ..farid kamil yang ensem..hehehe..kata kakak..
tak tido ..demam .teringat Farid kamil si akak ler..
lagu dia pun besh ar..tu je aku suka..


32 comments:

Nurhayati said...

kakty, saya lagi takde perasaan.. sbb tak de rasa hati pun nak tgk citer ni hahaha

atty's said...

yatie@hehehhee..kty pun .sbb akak lah ..ngn kawan dia .nak sgt tgk..huhuuhuh.terjebak aku .

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...lame N x tgk wayang...

Wawa_Nadwa said...

cite ni bg wawa biasa biasa gak..
ntah!
tak dpt feel la..
hehehhe!

Ryoki said...

stuju... citer ni sgt biasa... tk mcm novel die... bes.. hahah

atty's said...

PRINCESS N @ lepas nie leh g tgk wayang hehehe

wawa @ tu ar cam bese je..

atty's said...

ryoki @ tu ar..huhuhuh..sbb budak2 nak pegi je kty layankan

*Miss Geli^ said...

kakty,
saya tak tengok pun...macam malas nak tengok je (padahal takde orang nak tinggalkandak kecit)

ita cutevirus said...

kakty,
ita lom ade kesempatan nak nengok wayang... last skali nengok adnan sempit... huhuhuuh...

Miss Izah Mohamed said...

I BG 3STARS JE.. TU PON SBB ADE LISA, FARID KAMIL.. TP FARID XENSEM.. AHAHA

PLUS LAGU SEDEY.. ITU AJE

Nana said...

akk mmg jiwa kental la hahah saya ni mmg sememeh skit kat 10x nanges kekeke

Mak Su said...

maksu nak tgk ong bank dengan kungfu jer...tak berapa masyuk ler nak layan cerita cinta.. tak tahu naper, tak ada perasaan kot... huhuhu

Mak Su said...

oops salah taip... bukan ong bank, tapi ong bak... kih kih kih

qaseh said...

maybe diaorg dah kekeringan idea utk buat filem kot...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kiter tak tengok pun...baca entry kengkawan jerk

cikbedahlaser said...

lain org len cite rasa kak....
mgkin akak xde jiwa camtu la tu...
tu yg xde perasaan tu

atty's said...

nora@ aku tak dpt bayang ko nengok citer tu ..

atty's said...

ita@ada masa leh tgk citer toy bawak budak2..diaorg mesti suka .

atty's said...

miss izah @ sama ar kty kasi 3 star ..sbb ade lisa..ngn lagu je kira besh

atty's said...

nana@tu ar kty puas nunggu tang mana sedih nak nangis..huhuuh..cuma masa ayu packing barang kat kolej tu je ler sedih skit..huhuuhuh

atty's said...

maksu@ saya pun duk nunggu citer ongbak tu gak .

Hezesuze said...

oh cerita hindustan apakah yg kty tgok tu..?? yg anil kapur tu ke..?? mmg sedey kan...

ermmm so citer LBS ni besh ke tak kty?? ingat nk terjah gak nie...

atty's said...

qaseh@maybe ler.

atty's said...

anje@hehehe..gie ar tgk..sesekali g tgk movie

atty's said...

ze@besh ar gak ..tp idaklah sedih ..besh ngok lisa yang comey plus faridkamil yang ensem..u

atty's said...

pidah@tu lah ..lain orang lain pendapatkan ..hehehhehe.

PurPlè said...

tunggu kuar tv raya nanti je lah. tu pun belum tentu tgk.. wakakakaa. tgk trailer pun x bleh blah.

El-Zaffril said...

Tak best la kak

atty's said...

el@tu ar tak besh ..sgt pun bese jew

||| PöJìé PööH ||| said...

Pojie pun kureng sket ngn filem nih.. Agak payah nk merembes airmata tgok citer nih lol

Love,
PojiePooh Abdullah

Ietams said...

tak best ke kak ty?? naseb baik tak pegi panggung.. muahahaha

~Eila @ Along~ said...

kakty,
bilalisa tukar muka..
abis citer tu langsung tak best!