Jun 11, 2010

Fasha Bergaduh lak ng Tiz


Aku terbaca kat Gua.com 
fasha kalau dulu bergaduh dengan nora danish .
lor nie bergaduh lak ngn Tiz..hanya kerana .
lelaki yang bernama Jejai .

memalukan je..punya ramai lagi jantan kat malaysia.
Jejai tu jugak yang direbut-rebut..
ni lah perempuan bikin malu kaum perempuan je
bergaduh kerana jantan ..

13 comments:

Liza said...

jantan byk duit atty, cuba kalau jantan sengkek, sape nak

Nana said...

mcm2 hal la si fasha sendat ni mana la org xbenci ngan dia

sI tEDI said...

harap2 betullah tiz nak amekjejai.

bio fasha meloponG!

ha ha ha

jahatnye aku!

SyuQ said...

tau plak si fasha sanda ni marah bila org lain goda laki dia. agaknya laki baru dia ni pon hasil dari godaan dia dari pompuan lain kot...

padan muka dia.

ikiqzana said...

biarkn padan dgn muka fasha sanda.. baru dia rasa mcm mana ambik hak org.

elok la tu perangai sama2 x senonoh..

JuJue said...

jejai tu sapo? best ke dia? ermm sket sket gadooo sket sket gadoo.. caitt!

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

nyampah.. pomp rebut2 pasai laki.. belambak lg laki kat luaq..

p/s
baru padan dgn muka fsha tu..

SyimaSyaz said...

pelik...
napa sampai skrg tak kawin2 jugak?

zino said...

biar je lah..

佩GailBohanan1蓉 said...

Learning makes life sweet.............................................................

Softtouch [Hanim] said...

kata kawan kan...bila org nak jejai tu, tau marah...sape suruh amik hak org...

Alwani Filzah said...

errkk..sape jejai tu kak atty???

El-Zaffril said...

Fasha tu macam tak pernah learn from mistake betul... dah la buat kenyataan nak buat pilihan antara tengku mahkota johor atau qabil... last2 malu sendiri... rupanya dia yang terhegeh2... haiyo... orang lain rileks je... tetap suka Fazura...