Jun 18, 2010

Cimb



Lunch hour  tadi aku kena ke Cimb Bank 
collect buku cek 
aku agak bz jugak dua tiga hari nie 
aku kena settlekan semua bil-bil..salary ..
sebelum aku bercuti ..dan letak atas meja bos 
bos pun 2-2 tade minggu nie.
maybe bawak family cuti-cuti malaysia sempena cuti sekolah niekan

8 comments:

Aleeya said...

hehe camtu la kita ni kan kty, de masa bizi de masa kurg bz huhuu

Jantan Keparat said...

keje leklok!

rasp said...

sis, nak nama penuh i tak utk tulis kat cheque tu hehehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam kak ty...huk alo bos cuti .....kalau saya bos cuti saya pun akan ikut cutiii,...

[-suziey-] said...

waaaa bos xde bawa famili coti2 mesia..bole la kty pn bercoti2 mesia:D

mummysyafie said...

kak ti..tahun lepas saya merasa gak bila bz ni, bz giler..tapi ada masa nya leh goyang kaki

but tiz year, takde lagi merasa goyang kaki tu. even nak cuti pun kena cantas..kalau apply seminggu, dapat 3-4 hari je.

mummysyafie said...

kak ti..tahun lepas saya merasa gak bila bz ni, bz giler..tapi ada masa nya leh goyang kaki

but tiz year, takde lagi merasa goyang kaki tu. even nak cuti pun kena cantas..kalau apply seminggu, dapat 3-4 hari je.

El-Zaffril said...

Saya tak tahu nak bercuti kat mana and bila