Jun 16, 2010

Austin Steak House

Austin Steak House nie terletak kat Seksyen 7 Bandar Baru Bangi
kalau dari Billion ..terus..jumpa traffic light terus lagi jumpa  roundabout fasa 4 amik pukul 9
lepas tu jumpa traffic light..terus lagi..dalam 100mtr..nampak dah kedai nie belah kiri...






garlic bread
mushroom soup.
tak hingat nie apa..
tembikai juice.

harga memang amat berpatutan 
tapi aku suka lagi Restaurant D'One Steak..
jadik pilihan ditangan anda..

20 comments:

FazidElias said...

compare ngan Mama Chop Papa Grill macammana kakty?

Dee said...

sedapnya...lapar terus aku..

Rizziela said...

Mcm nak try..tapi kalau dah kat D'One steak lagi best...x jadilah..

Saya pun pernah try kat D'ONe...memang best gak la...harga pun berpatutan

[-suziey-] said...

waa bestnye la mkn steak..ade halal x kty?

fazemy said...

huwaaaaaaaaaaaa sedapnya..

atty's said...

@FazidElias
mama chop papa grill tu kan .lama giler tak makan dah ..2 je penah makan situ .tp suka D'one steak gak .besh

atty's said...

@Dee
aku nengok pun aku lapar dee.

atty's said...

@Rizziela D'oNE Steak ar besh

atty's said...

@[-suziey-] mesti ar halal ziey .

atty's said...

@fazemy apa laie emy .ptg nie cari

~Eila @ Along~ said...

eila pegi austin sbb nak makan salmon je..
sedap!

julie^beth said...

terasa lapar la kakty

Cik Wanie said...

alahai,
terliur sudah bila tgk steak2 nie,
huk huk huk...

kat sek 7,
tempat damia buat birthday ari tue ke akk???
hurm...

atty's said...

@~Eila @ Along~ owh salmon dia sedap ye iela..

atty's said...

@julie^beth kty yg nengok ni pun lapaq gak .hehehhe

atty's said...

@Cik Wanie
aah wanie area situ ..tp straight je bila kat traffic light tu ..nanti turun sini kita g makan ye

Queen said...

tgk garlic bread tu teringat harituh buat garlic bread tak jadi..mengeras + hangus..ngeeee

atty's said...

queen@ terornya buat sendiri kty ni hah .kalo buat sendiri camne lah ..agaknya hasil roti tu

El-Zaffril said...

Kak ty lagi duka d'one sebab ape? Rasa dia erk?

atty said...

el ~ tak tau napa el..tp D'One mcm lagi besh..jew