Jun 6, 2010

Aku ke Palong

Hari nie ..aku akan ke Palong Gemas
menghadiri majlis persandingan Adik Zamray

sebenarnya aku dah lama giler tak pergi Palong
harap aku ingat lagi lah jalannya
dan aku harap jalan pun tak jem ..sebab cuti-cuti sekolah nie jalan menghala ke  selatan selalu jem

hari tu bos aku kasi direction kalau nak senang ke Kuala Pilah
lalu highway Lekas..
tapi aku risau .pulak .elok nak Lekas ..tak sampai pulak nanti..

elok aku ikut je lah jalan biasa yang aku lalu ..

16 comments:

Farid said...

palong mesti ramai pocong kan?? :PP

Anonymous said...

Dah alang2 duk area bangi tu better ikut LEKAS...tak kemana pun sesatnya...keluar paroi terus ke kuala pilah...signboard banyak...jimat masa..pemandangan pun cantik...aman damai jer..

nUR_rOsALiNdA said...

Kita sepatutnya arini balik batu pahat..tp tetiba termalas pulak..adoi!!1

Liza said...

kalau hari ahad, jem slalu balik ke kl, ke selatan ok kot

zino said...

memang cukup LEKAS

El-Zaffril said...

Akak... entry akak jarang ada gambar lately

juelee said...

uma pakcik ada kat sana tapi tak hengat la plak palong bape..

atty's said...

@Farid
mana ade pocong citu ..hehehhe.

atty's said...

@Anonymous
last2 kty ikut gak LEKAS..mmg sgt lekas..

atty's said...

@nUR_rOsALiNdA
napa malas lak mala..hehehe

atty's said...

@Liza
semalam balik ..aty lalu jem..gak .tp leh jalan lagi

atty's said...

@zino
zino ..mmg betui .lekas yg sangat lekas..

atty's said...

@El-Zaffril
knp .nak tgk gambar sapa ..? el

atty's said...

@juelee
juelee..ntah2..kenal .heehehe

☆ lieya latif ☆ said...

camne kak pi palong semalam ...best tak kak....cepat2 laa up citer kak

POSH76 said...

tak pernah pi......nama pun tak pernah dgr hehe