Jun 11, 2010

Ada Handphone macam takde ??

Aku paling benci kalau aku kol hp orang tu 
orang tu tak angkat..
kenapa? ada hal apa ? ..baik takyah ade hp ..susah sangat nak contact..
buang je lombong .tak pun bak sini aku trade in..leh aku beli hp lain ..
sebut pasal hp tak angkat nie 
telefon umah aku rosak dah berzaman.
kol telekom ..diaorg cakap .telefon yang rosak bukan line 
memang betullah .sebab internet okeh je.
aku syak kan budak-budak nie tau punya kerja.
supaya diaorg leh tipu aku ..
konon ada kat umah lah .apa lah ..
jaga korang..nanti..

11 comments:

Kie-yu said...

ohoho~
mara betul ni
sabaq2
maybe ade hal beliau
tu yg xdpt jwb col
think +ve k?

dIng dOng said...

sabar2...jgn risau...silent kot...

rasp said...

sabar sis sabar...
ada hal kot tu...
then dia nak call balik, credit elek dah kot...
sabar ek....

Softtouch [Hanim] said...

sabar kak ty..mmg xdgr kot bunyi tepon tu..sy pun mcm tu kdg2 xdgr bunyi hp...:)

SyimaSyaz said...

phone memang btl2 rosak kot...

mrs.ecam said...

ahahahhahah pe lagi bdk2...larikkkk mak korang nak mngamuk nihhh heeeeeee pisss

FazidElias said...

oooo...somebody in trouble :D...

POSH76 said...

me pon nak marah gak kalu ada hp tak mau angkat...nak2 tgh urgent huhu

sis sabo2 jgn mara yer...tak baek ari jumaat ni hehe

Alwani Filzah said...

sabo kak atty..

ainnur pun geram ngn org yg x angkat fon nie...

haish...

kalo urgent mesti jd lambat...

momguess said...

den terasa woooo
sbb den salah sorang manusian yg xsuka jwb cal
hahahahha

El-Zaffril said...

Sabar kak ty... kite jumpa ahad ni