May 17, 2010

Ziana @ protege Barunya

ZIANA berduet dengan protege barunya
Mohd. Izwan pada program realiti Mentor 4 di Shah Alam semalam. 
SHAH ALAM - Penyanyi popular, Ziana Zain membuat kejutan apabila mengumumkan penguguran protegenya, Thalia pada program realiti popular, Mentor musim keempat kerana didapati kurang bersedia dari segi fizikal dan mental. 
info lanjut >>>> kosmo

8 comments:

Nurhayati said...

ruginya tak tgk mentor smlm huhu
byk betul kontroversi mentor kali ni.

Dee said...

ker sbb issue dia tu dulu pakai tudung (student uia & gomen servant)..so, dia tarik diri sbb malu..hmm..entahlah kan..

Mama Hanim said...

tgk gak semlm.. best jugak..hehe..

ct_nurmarlissaa said...

rasa nya halangan dr...bonda N kaum keluarga...

☆ lieya latif ☆ said...

sesuatu yg mengejutkan kan kak!!~~

ikiqzana said...

x negok la sis.. cumer dgr kwn2 citer ajerr..

sis ambik award kt blog zana yer..

Nana said...

tak tgk plak malam tadi kur makan patut la ada tulis kat journal mentor saksikan kejutan malam ni

CuTeMiUt78 said...

a'ah.. perasan gak semalam.. tetiba je gitu kan..