May 3, 2010

Today

Pukul 8.30 aku sampai opis..lepas tu bos aku pun kol
aku settle kan apa yang patut..lepas tu aku cakap aku nak balik tak sehat .sore tade ..mcmana nak keroje..kalo ade org kol tanya ..aku nak jawab camner kan .

tapi aku balik pun sebelom balik ..ada banyak hal aku nak settlekan ..
yang tak abis2 dari minggu lepas..kerja opis gak .


Di kesempatan ini aku nak wish selamat hari jadi utk along , semoga dimurahkan rezeki ...sehat selalu always be a good hubby to me and good father too..and thanks for the present..aku suka sgt walupun ..tak semahal ..mana..tapi ..aku sukak ..happy besday ..!!

12 comments:

nza said...

kesiannya.....moga cpt sembuh...

Aleeya said...

kty tak sihat yer, samala kita, leya pun sakit tinge plus demam nehhh ..mc dan kat umah hoho

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy bday along..

to k.ty..get well sooon k..

rasp said...

minum air asam jawa tau sis..
eh betul ke petua nie hehehehe...
neway hope u feeling better soon...
& hepi bufday to your hubby!!

momguess said...

apy bday along

ita cutevirus said...

hepi besday along...

alahai.. tak sihat ye kak... siannyer.. get well soon!!

lily lotus said...

siannya akak. take care..jgn byk menyanyi ok :P

atty's said...

@nza
tq

atty's said...

@Aleeya
semoga aleeya pun cpt sembuh tau

atty's said...

@:: p R i n c E s S _ N ::
tq N..

atty's said...

@rasp
TQ SIS ..

atty's said...

@momguess
TQ NA..