May 10, 2010

Simple Celebration Mother Day

9 Mei 2010
aku dan family menyambut hari ibu ..
memula kami g soping-soping..sementara memikirkan nak makan apa.
sebenarnya kami tak tau nak makan apa..dah ..
fir biasa ar nak makan kfc..
kitaorg dah jemu .
nak makan ayam penyet..mak taknak 
kitaorg nak makan steamboat..
mak taknak gak .
nak makan nasi beriyani ...aku pulak taknak .
jadi kami jalan-jalan dulu ..soping apa yang patut..
last-last.kami pilih pizza hut jer.
 



Kami makan Pizza kat Warta..Sebab lambat sangat pk nak makan kat mana ..
akhir nya sampai balik ke Bangi ..baru nak terpikir nak makan Piza..kalo tak aku g kat Area Metro Point je..
sebabnya ..Kat Pizza Hut Warta nie kalo nak makan ..kena kesabaran yang tinggi .
ater depa tak cukup staff..korang akan dilayan betahun2..tapi nasib baik kami sabar..dapatlah semua ..menu yang diorder..

Mana yang tak sabar tu ..awal-awal dah angkat bontot..hehehe..
Memang berbaloi-baloi kami pergi makan semalam ..semua menu licin ..kami santap ..lapar bebenor gamaknya ..

semalam cocer adalah sangat baik ..pada awal pagi ujan lebat..sampai lah ke pukul 2pm.petang mendung je.
tu yang buat perut membuak2 lapar..

Akhirnya perut kenyang..semua senang hati..yang penting .mak pun happy ..firdaus pun turut happy .
sebok nyanyi..ibu..ko lah ratu hati ku..lepas tu tanya ..apa makna ratu..?

Di hari ibu jugak aku dapat hadiah sempena besday aku ..aritu 
terimakasih adik,mak ,akak..kasi ..diah ..love uols..

aku palin suka ..bertambah koleksi tudung aku ..

23 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah sedapnyer...walaupun simple tapi tetap celebrate kan

Aleeya said...

nyummmm nyummm nyummm semua food tu menggodakuuuuuuuu

happy mothers day kty

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya makan pizza..telan air liur jelah saya...hepy mother;s day kak ty

Dee said...

bestnya..smlm dee lalu dekat2 warta tu...x nmpk lak kty mkn pizza..x leh kecek..hahaha..

ita cutevirus said...

cantik kaler tudung tu...

sI tEDI said...

lama x makan pizza.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..tlintas kt ati nk g mkn pizza smlm..tp x jadik..klo x..da btembung gn k.ty..

danishahumaira said...

o sy ingat kitorg je terkena bila makan kat situ super lambat, kalo g lunch hour omg rasa nak lempang je hehehe anyway kak ti selamat hari ibu

Nazz@Purple said...

meriah2...jeles lak..

POSH76 said...

Happy mothers day & happy birthday sis....bessnyer makan pizza..tp paling bess dpt hadiah & diraikan hehe

Kie-yu said...

selamat semuanye~
weeehu!

[-suziey-] said...

simple but meaningful:) best nye dpt tudunggggg

rasp said...

celebrate dgn family,
tak kisah le simple ke, over ke...
tapi tetap very meaningful kan...

atie said...

Selamat ari ibu ty, suka tengok keakraban keluarga atty, sayangilah ibu masa dia ada ye ty......Sibuk??? Pekata buat2 tak sibuk....hihi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

happy mother's day kak ty
semoga kita jadi ibu yang terbaik buat anak2 kita..

wah....small celebration tp yang penting bersama2 org tersayang kan kak atty

bertambah2 ler stok tudung akak...

Nana said...

simple2 pun klw dapat kumpul mcm ni mmg bermakna kan..

☆ lieya latif ☆ said...

sweet sgt kakty....adiah pun best...alah takpe laa celebrate mkn pizza jek pun....tu pun dah cukup meriah pd lieya....

SyimaSyaz said...

hepy mama's day kak atty...

yantz-yeem said...

celebrate mkn apa2 pon x kisah kan...jnji celebrate ngan mak tercayang...dia hepy kita pon hepy...alahai..pizza my fav...mmm dah abis pntang nie smue nak telan!!

kak ina kl said...

selamat hari ibu juga buat kamu...best kan dapat menghiburkan ibu tercinta dan best sebab kamu pun dapat hadiah dari anak-anak.

kojah said...

adeh terliur sy kakkkk

btw, happy mothers day =)

kakyong said...

lama dah mengidam nak makan pizza.. bila la en ayah nak bawa ni..

kitatauke said...

salam perkenalan...
wahhh..dh join contest tu ke???best ni..kene g makan pizza gak ni...:)