May 27, 2010

ROH KEMBALI@TV3

SINOPSIS ROH KEMBALI (WIKIPEDIA)

Zaidi ialah seorang pemuda yang baik dan amat menyayangi isteri dan anak lelakinya. Namun, Zaidi sebenarnya terlibat dalam sindiket jenayah terancang tanpa diketahui oleh keluarga dan rakan baiknya. Walaupun Zaidi hidup dalam kemewahan, dia sering dihantui oleh roh orang mati. Semenjak itu, kehidupan Zaidi tidak pernah tenang oleh kerana dosa-dosanya.


Jangan lupa layan ye ..
aku memang suka tengok cerita seram .
tapi sebab malam ni ade aktiviti riadah bersama family tercinta 
jadiknya nanti tengok online je..
dah masuk episode ke 2 minggu nie .

9 comments:

El-Zaffril said...

nak tengok hantu indon tak... I banyak koleksi

Nana said...

hehe kak saya mmg rejek awal2 cite seram kat umah kalau kat wayang xpe..klw kt umah mmg xbrani nk buka haha pasal asben xde kan tak brani tgk

Liza said...

terror ler atty nie, liza tak brani tgk criter hantu...penakut!!!

Liza said...

terror ler atty nie, liza tak brani tgk criter hantu...penakut!!!

SyimaSyaz said...

tak lambat ke loading nye?

Eazy Izzuddin said...

sgt layans..
xD

POSH76 said...

bess tngk gazett dia....jom layan gak
hehe

FazidElias said...

pasti akan dload hr sabtu nie :D

Nazz@Purple said...

dah tgk..tp smpai episod skrang..xpaham lagi ceritanye..