May 26, 2010

Reda bergelar janda muda














Kisah turun naik mahkamah antara Anne Ngasri dan suaminya Abdul Wafi Hassan, 28, atau Wafi mengundang perhatian banyak pihak.

Lebih-lebih lagi, tatkala lafaz cerai oleh Wafi terhadap dramatis terkenal itu dilontarkan pada 25 Mac lalu, Anne sedang hamil anak ketiga.

Kandungannya ketika itu telah berusia tiga bulan.
Siapa sangka pasangan yang dilihat seperti merpati dua sejoli pada progran Sehati Berdansa itu akhirnya hidup berasingan.

Kisah Lanjut Klik sini Utusan

p/s : tengah pregnant rupanya ..anak2 nya comel ..ann pun lawa bertudung.

24 comments:

rasp said...

suka tgk ann nie...
semedang nampak happy...
tapi tu lah kan...
disebaliknya....

Aleeya said...

sygnye anak da ramai nak becerai pulak...mcm2

Queen said...

siapa sangka apa yang ada di depan kita...dan sayangnya dia dah lafaz 2 kali cerai sbeelum ini...jadinya...yang ni cerai dah tak boleh patah balik..huhuhuhuu....apa nasib anak2 ni kelak... =(

El-Zaffril said...

Tak sangka... ingatkan depa ni bahagia sokmo... hurm... tak ape... maybe ade yang lebih baik utk Ann...

alinac lover said...

xsgka kan?sian dia~

sweetie2010.blogspot said...

Sedih juga dengar..hmmm tapi yer la..Takdir mendatang tak siapa yg tahu.

CuTeMiUt78 said...

kesian dia kan... anak kecik2 lagi...
tu la tgk cam bahagia je ann ni kan.. tapi sebaliknya.. kesian sgt

ratna said...

skrg ni kalau nak cerai..cerai ajer. tak kira pompuan tu tgh pregnant ker apa kan kak..

Dee said...

kebahagiaan yg dikecapi hari ini belum tentu hingga ke hujung nyawa..siapa kita utk menolak takdir..simpati pd anak2 dia..

[-suziey-] said...

huhu kesian dia..isk anak nk masik 3 dah...adoiii

Echa said...

anne ni makin comel sejak bertudung kan... cantik dia... anak anak dia pun comel.. tapi dah takde jodoh kan...

☆ lieya latif ☆ said...

lieya tekejut kak mase tau pasal nie....sian sangat2.....dunia skrang kan kak....

Eazy Izzuddin said...

comel...
nape la bercerai..
huhu
xD

PurPlè said...

x sangka b4 ni dah 2x lafaz cerai. tau2 dah talak 3. pandai si anne ni simpan citer rumah tangga... xde dgr pun depa ada masalah b4 ni.

||| PöJìé PööH ||| said...

Alahai siannyerrr..
Knp ek??
Dah la Anne tuh makin cantik..

Love,
PojiePooh Abdullah

honeylanz said...

ni jugak dinamakan rezeki memasingkan..tp tumpang simpati sbb anak2 kecik lagi..dah la tgh pregnant :(

Hezesuze said...

kene tunggu after besalin baru lepas edah kan....tumpang simpati gak...

sI tEDI said...

tengah mengandung sekaranG!@ kesian dia!

macam kes nora danish lak

POSH76 said...

sampai skrg masih tak pasti why jadi lagu ni...sbb tngk depa sgt bahagia & cute couple...me pun tumpang sedey
anak2 dia cute cam mummy dia

POSH76 said...

sampai skrg masih tak pasti why jadi lagu ni...sbb tngk depa sgt bahagia & cute couple...me pun tumpang sedey
anak2 dia cute cam mummy dia

POSH76 said...

sampai skrg masih tak pasti why jadi lagu ni...sbb tngk depa sgt bahagia & cute couple...me pun tumpang sedey
anak2 dia cute cam mummy dia

POSH76 said...

sampai skrg masih tak pasti why jadi lagu ni...sbb tngk depa sgt bahagia & cute couple...me pun tumpang sedey
anak2 dia cute cam mummy dia

POSH76 said...

sampai skrg masih tak pasti why jadi lagu ni...sbb tngk depa sgt bahagia & cute couple...me pun tumpang sedey
anak2 dia cute cam mummy dia

Nana said...

sian...teruk btol mmg bangang gile jatuh talak time wife pregnant