May 31, 2010

Nilai 3 lagi

Jumaat lepas g makan2 cokelat tu .
balik umah mak ...terus mak ajak pergi nilai 3 
jadik kami semua ke Nilai 3 .nak cari barang untuk kenduri 13 june ..
bunga untuk bilik ..dan barang2 utk buat gubahan..untuk majlis pertunangan cousin aku ema..julai nanti 
ramai betui cousin aku nak kawin .yang kat umah mak aku pun lom selesai .
satu lagi majlis ..menunggu .
layan gambar-gambar masa kitaorang kat nilai ..




cantik betui kaler nie berkenan aku ..
tapi untuk majlis bulan julai nanti ..mak aku buat tema .
kuning + hitam

16 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..k.ty kalah mak pgntin...hihihi

mrs shaifull said...

ish ish ish kalau saya yg pegi ni kty, dan2 tu rasa nak kawen lg sekali, tp ngan org yg sama, bolehhh? :)

♥cybermummy♥ said...

kty , menara yg belakang fir tu sekali tengok dah mcm Eiffel tower . kehX3 . Teruja ikeen tengok manik2 tu semua .. Boleh berhantu kalau ikeen pi sana . Salah2 semua ikeen borong :p

Queen said...

samela kak ti..balik rumah mak hari tu..tapi tak sempat pun nak kemana2..huhuh...nak ke nilai 1 cari kain pun tak sempat

@juera said...

berkenan plak dkt bekas hantaran yg kaler pink tu..nmpk exclusive gituuu

☆ lieya latif ☆ said...

tempat yg wajib dituju kalo ade kenduri2 kawin nak buat heheehehe....rambang mate tgk pilihan yg ade kan kakty.....

skrang ni cantik2 design yg ade...rase cam nak buat kenduri kawin balik ajek hah heheeheh

Hezesuze said...

sedey...xpernah lagik jejak kan kaki kt nilai 3 nie kty ....sobsobsob

SyimaSyaz said...

uhh...sini rupanya...aritu jln2 kat KL takde pn barang yg kenan.igt malas nak tgk kat nilai sbb jauh...pasni gi nilai la

BLOG PUTERA YUSOFF said...

sangat merambangkan mata.....

Alimaz-Kembara Terasing said...

saya baru sekali sampai nilai 3

dilaOHdila said...

atty...siapa yang nahwin 13 june ni. Wah bestnya Nilai 3. ala ala Paris ghitew

rasp said...

sesuai ke nilai 3 kalo nak cari barang2 utk pengantin kan...
leh rambang mata ooooo

sweetie2010.blogspot said...

Salam Atty,

Nilai 3 macam2 ada.Kalau dah sampai sana takut ter over shopping jer ya attie. rambang mata dibuatnya.

catz said...

eh..ado eifel tower ke di nilai 3..kelasssssss

El-Zaffril said...

Shopping erk kak ty... tak ajak pun

ALoNa Cintamaniszlite said...

penah sampai dan lalu kawasan nilai 3 ni 2-3x dh...tp tak penah pun singgah utk soping, hoho. Sbb gi time hari raya...mana ada kedai bukak...uwaa