May 27, 2010

Kuku Cawan

Masa Malam kitaorang inaikan pengantin 
aku pun bz berinai ..saje je..
tapi masa aku kecik dulu ..memang suka berinai 

alkisah oleh sebab suka berinai ..
selalu sangat mintak kat satu family india yang tinggal kt tepi lombong area Serdang (dulu aku duk serdang )
bosan agaknya untie ngn uncle tu layan aku & the gang 
one day kita orang mintak lah lagi ..terus di tebangnya pokok inai satu pokok tu ..besar dan tinggi 
kitaorang pun heret bawak balik umah ..boleh inai satu badan ..hehehhe..
kalau ingat balik .memang lawak .

masa berinai tu aku dan cousin lain dok ushar kuku memasing 
teruslah kuku2 tu ada gelaran ..kuku aku digelar KUKU CAWAN ..sebab kontot2 dan montok2
kalau kuku yang panjang2 tu ..aku tak tau panggil apa..KUKU MUG ke apa ..
apa pun ..keturunan aku memang kot .kuku cawan..

24 comments:

A D I A said...

sama la kita kuku cawan tapi tak montok la hehe. nak pakai inai mekah pun sikit inai je diperlukan. jimatt.

mrs shaifull said...

hehehe comel2 je kuku kty, o tu namanya kuku cawan ye, kalau yg pertengahan tu apa namanya plak, kuku gelas kot :)

zue @ annaleeya said...

hahaha!!! sama la kita k.ty... sy pon kuku cawan gak... tapi anak2 mcm menurun yg somi plak, kuku yg pjg2 sket tuh.. kuku gelas kot.... eh ader ker kuku gelas k.ty???? belasah jer lah.. heheh!!!

Anonymous said...

saya kuku gelas...
panjang2....

SyimaSyaz

ardinihumaira said...

kih2... dni pon kuku cawan.. ketot..cik abang suka tanya.. boleh ke pegang pinggan elok2... macam kecik je jari tu.. pasal adik beradik dia semua tinggi2 panjang2 haha

ardinihumaira said...

oppppssss

tapi kuku cawan ni ramai cakap cute! hik3.. lariii ;p

LESBIAN KE DNI NI

dilaOHdila said...

atty, cuti skolah dah nak mula. ramai yang nak kahwin. Jari kita pasti merah menyala kan, atty. Seronok pulak tengok jari org berinai ni

Yan said...

dah lame jugak tak pakai inai...
takde sedara mara, or kawan2 terdekat yg kawinla mase2 ni huhuu...

kuku cawan & kuku gelas jek... kuku mug tak penah dengar plak..

LayarLara said...

Berinai?? oh terkenang..kenang..

Aku kuku gelas.. hehhehee

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kuku N pon kuku cawan k.ty..

N nikah sabtu kul3 kak..mlm tu ade mlm berinani..x dpt dtg ahad..dtg laa sbtu ke kak..

[z@ck] said...

saya pn kuku cawan juga =)

JIVEBUMZ said...

kuku cawan? saya punya kuku jenis apa yer?

tengok akak pakai inai kite pon tak sabar nak pakai hihi

sI tEDI said...

sampai sepokok dia tebangkan.. perli lah tu!

ekekekeke

Nurhayati said...

kuku saya plak biasa2 je..tak cawan tak gelas.. taktau nak kategori ape hahahaha

☆ lieya latif ☆ said...

aku lak kak kuku gelas dan cepat noo panjang...kuat berak org2 tua kate heheheeheheh

Queen said...

saya pun kuku cawan =)

Dee said...

kuku yg cantik tu kuku gelas..aku pun sama cam ko kty..kuku cawan..

Hezesuze said...

Wah! rasenye Ze pun kuku cawan cam kty...huhu

Diarihatiku1976 said...

sama kita.. kuku cawan.. mujur tak teko ...ke jug ker...

yong ibu chem said...

kak, chempun mewarisi kuku cawan. ikut babahnya la ni. hehehe ai kuku gelas..eh, ada ke?? hehehe

sweetie2010.blogspot said...

Salam Atty,

Cantik jari berinai tu.

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

mie pun kuku cawan....
buruk sikit kan.. tapi syukur.. kuku sihat...

yg lagik satu tuh panggil kuku gelas.. hubby adalah kuku gelas.. chantekk.. jeles kat dia.. hhehehe

klik sinie jom...

El-Zaffril said...

Kuku saya kuku emas... mau tengok?

FazidElias said...

same la kite kakty...orang kata, orang yg kuku cawan nie pandai masak...ahahahah...orang yg kuku gelas pandai hias...
orang cakap..bukan saya cakap...heheheh