May 30, 2010

Jamuan Coklat

Aku pergi masa ari jumaat 1st day
orang agak  ramai..
pada aku ..iyer nya bukan lah seperti yang di katakan .Jamuan .
bagi aku ianya lebih kepada sample..je .
aku sampai ..dengan perut kenyang ..jadik aku tak kesah lah ..nak rasa..
suh firdaus je beratur ..dia nak rasa sikit.
beli pun aku tade..sbb baru je borong coklat banyak masa kat langkawi ..jadi .tak berapa heran sangat ..

mula sampai kena register..
kalau sapa nak rasa sample..atau lebih kepada join jamuan
kena ler beratur..


ini lah antara sample yang ada..
kalau sapa-sapa 
nak rasa lagi..beratur lah lagi ..kira sukati ko lah nak makan banyak mana .
tapi itu je lah pun coklatnya ..tak leh bawak balik ..kena abis kan kat situ..

budak tembam nak posing..
hari ni last day ..sapa nak pegi ..ade je lagi,.

11 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

ku tak minat sgt coklat tapi kalau ada mix hazelnut memang beleh gila jap~

hehe he~

Kie-yu said...

kat mane event ni?

Iklankan blog/bisnes secara PERCUMA DISINI!

JMR said...

wah..berpesta cokelt..tp kt ner tu ek..takde info..

PurPlè said...

instead of free chocolate buffet, it should say free chocolate sample.

mummysyafie said...

kak ti, macam pernah nampak building ni. tapi tak sure...kat bangi yer? sampai bila kak ti?

El-Zaffril said...

Kak ty... ramai gile orang... El gi tadi... takde la ramai sangat orang... heheheh

cikbedahlaser said...

sy pergi ptg tadi....rileks..org tak ramai....
abg sy.jumaat dh pergi...ari ni pergi lg..terjumpa kt beryls tu tadi...
die dok legar2 kat situ je... habis sekeping..die pergi lagi...dan lagi dan lagi...

hahahahah kami yg tak makan byk sgt ni.... tgk je la die pergi ulang alik amik coklat... sebenar nye die dtg nk bli coklat..tp dh alang2 dtg..die balun juga coklat tu lagi...ahahahahhaha

owhh sy pergi ptg td tak de lak die suruh register nama... tp ptg td mmg rileks... org yg bg coklat pon bg amik byk2..

Liza said...

mmg niat nak pegi, tapi tak sempat ler pulak

iezah azizam said...

hehehe sehari sblm coklat fair ni kitorang p kat HQ dia kat serdang... tp nak makan kena beli laaa... ari yg ada fair ni kitorang x dpt p... & x sanggup nak bersesak2 kat sana....


RE: TQ kak Yatt... :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..k.ty pegi ekk..N keBZan..x smpat nk jengah...

.:Mrs. Engineer:. said...

k.ty, sy lalu dpn beryl's ni...tp x brnti coz tgk rmi sgt org...he3