May 5, 2010

Forklift

Tiap kali kalau ade orang nak hantar barang kat Opis 
mesti ramai yang tak tau guna forklift nie ..
bagi aku takde lah susah sgt..sbb aku pun reti 
tapi aku taknak ar cakap aku reti 
kang tak pasai2 aku lak kena buat..bior lah diaorg yang buat
orang lelaki kan takan perempuan pulak yang buat ..tak kose aku 

Uncle nie..dia kata sepanjang berapa taun dia kerja
nie 1st time dia bawa Forklift yang cenggini (bese yg pesen ada kusi tu ..)
aku lak sebab nak kasi semangat kat uncle.
aku puji-puji lah dia..
fuh uncle terror lah ..apa semua ..suka ar dia kan 

Tapi memula nak testing amik masa dalam 20 min gak lah nak menerai , mengetest
Untuk nak turunkan 6 Pallet Uncle amik masa nak 1 jam .letih aku dok tercangkuk..lah mcm2 gaya aku buat ..sebab naik bosan..perhati kan uncle buat keroje ..dah lah skrg cocer panas..time tu lak kol 2.45 pm..
ingat nak tido..time tu ler datang anto brg..huhuhuh

lepas tu uncle cakap ..nasib 6 Pallet je ..kalo 20 pallet..u tak balik..saya pun tak balik ..
adoi uncle.jangan lah camtu ..bikin wa nangis ..lah .malam ni wa nak tgk wayang ..celebrate wa nya besday ..
uncle jangan ar sabotaj saya ..uncle gelak je..anjing 2 terus pusing2 tepi aku
aku rasa nak sepak..tp tak sampai ati..ke takut..wakakakakka

14 comments:

sI tEDI said...

bos!! Bos!! ni hah ! ada org bawah forklift! tapi x mo ngaku!

hik hik hik

ita cutevirus said...

mak ita pon terer bawak forklift kak... name pon keje kilang...

☆ lieya latif ☆ said...

fuh kak ty reti ke...cayalah ...rock betul kak ty....betul ckp akak tu, kalo kite tunjuk kite tau...sok2 mesti dicarinye kite huhuhu

POSH76 said...

cayalah sis pandai bawak...me pandai tngk ajer hehe

Deqna said...

haah kak jgn tunjuk akak reti bawak forklift tu kang tak pasal2 akak pulak yg kena bwk next time.. biarlah org lelaki yg buat kan..

SyimaSyaz said...

wahh teror la akak kalau pandai bawak forklift.dulu masa kerja giant memang penting benda ni

kak ina kl said...

sekali sekala memang kena marah anak..biar mereka sedar apa kesalahan mereka.


wah terror ek pandai bawak benda ni..

atty's said...

@sI tEDI
bos tau dah ekekeke

atty's said...

@ita cutevirus
nie lagi teror..kty leh sikit2 je

atty's said...

@☆ lieya latif ☆
sikit2 je lieya ..

atty's said...

@POSH76
sikit2 je retinya posh

atty's said...

@Deqna
itulah deqna..kang kita lak kena buat semua

atty's said...

@SyimaSyaz
kat sini org lelaki yg kena bawak ..kty tau skit2 je

atty's said...

@kak ina kl
tu ar kan k.ina ..kena marah gak kan budak2 nie