May 5, 2010

Baju Renang

Jalan-jalan kat Jusco jumpa baju renang nie
memula ingat nak beli utk Firdaus
tapi Firdaus ni badan Chubby ..takut pakai kejap je tak muat dah
kena tunggu fir slim kan badan skit kot..
Tapi geram je aku nengok ..
nie leh letak dalam wishlist besday fir nanti ..


11 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhu..wishlist mama ke wishlist fir ni...tp mmg comel pon bj swimmg tuh..

rasp said...

beli besar skit lah sis...
kids mmg cepat je membesar kan..

[-suziey-] said...

hehehe senang ade baju renang bole slalu g swim

honeylanz said...

akak, beli size besar skit..pakai suit mcm ni x de la sunburn bdn..

honey amour said...

pun nak belikan budak Qistina 1,tp how..dia takut air..lalalalala

ita cutevirus said...

owh.. ita tak penah beli.. orang asyek kasi jerk.. huhuhuuh...

mamaadam said...

ha fir mama dah suh kuruskan badan tu, adam pun sama kak mulat je cemana nak pakai baju renang kui3

Redbloodsnow said...

beli je la kak. wat happykan ati fir sbb its one of his wishlist kan kan..hehe

joegrimjow said...

ermm
mama melebih plak ni
;)

yatie sawanila said...

baru renang budak sama mahal ngan org tua punya kan

Liza said...

liza nak beli baju mandi for muslimah, tapi mahal ler,sratus lebih gak lah harganyer