May 25, 2010

Andartu Terlampau 21 hari mencari suami



Nik Melati Sukma a.k.a Nikki (Haliza Misbun) is caught in a dilemma when she is given 21 days by her mother to find a suitable man to marry. If unable to find one, she would then have to comply with her mother's choice of men. Eventually, Nikki pushes herself to find the man of her dreams and meets Omar Shariff (Fahrin Ahmad), in which she agrees to marry. 
However, situation turns awry when Nikki's ex lover proposes to her on her wedding day.

Aku pergi tengok   23 May 2010
aku sendiri pun tak tau lah camne aku leh terjebak tengok citer nie 
Cerita nie bagi aku jalan ceritanya okeh ..tak yah penin2 kepala nak pikir..
aku rasa cerita ni macam dah 2-3 tahun lepas di buat
..sebab baju yang haliza pakai macam old fesyen ..2 thn kebelakang..
haliza agak seksi gak ..dalam  citer ..ni ..selalu tunjuk nasi lemak dia..
tak tau nak cakap macamana citer nie ..
simple je lah ..itu je lah aku boleh cakap
dari lima bintang aku kasi 2.5 bintang..

16 comments:

rosesrosz said...

dah tgk. sy rase byk dia tunjukkan body2 de je kak..cite simple, tp tu la..asek tunjuk BODY jek

cik noneng said...

cite die mmg mcm best jer..
tp haliza sexy sgt la..

momguess said...

mmmmm
aku mmg xde napsu nk tgk ceter ni ko
sbb aper erk
ntah
baek jgk ko bagi 2.5 star
heheheh

Eazy Izzuddin said...

nak pi tgk esok..
=D

sI tEDI said...

x boleh pergi tgk d boiprengg ni nanti dia teruja tgk haliza.. ha ha ha

PurPlè said...

tunggu upload kt youtube. =D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..tahan napsu nk tgk wayang...

atty's said...

@rosesrosz
tu ar peyut buncit pun ado kan .

atty's said...

@cik noneng
boleh lah ..tahan citer dia ..

atty's said...

@momguess
tu ar kan .nasib aku kasi gak .star..

atty's said...

@Eazy Izzuddin
copek je nak gie tgk ye

atty's said...

@sI tEDI
mesti terjojol mata bf ko nanti

atty's said...

@PurPlè
aah dik ..tak rugi sangat

atty's said...

@:: p R i n c E s S _ N ::
nanti time honeymoon tgk wayang ..sama2

Liza said...

nak gak tgk tapi sesuai ke bawak bebudak

El-Zaffril said...

Dia dah tua sangat... andartu... sebab tu selalu tunjuk nasi lemak... hahahha