May 26, 2010

Aku 20 tahun dari sekarang

aku terjumpa masa blogwalking kat blog zue@annaleeya
kalau korang nak buat klik sini >>> nak try
aku tengok muka aku ..aku sendiri gelak ..rasa lagi buruk kot dari tuh..

18 comments:

Sham Ummi Echa said...

rasa cntik jer kty masa tu..

nk try gak le

lemangcute@chah said...

hehehe..salam kenal.. menarikk..kene try nie.. anyway.. even 20 thn from now.. still nampak cantik..:)

zue @ annaleeya said...

wahhh... cepat dan pantas betul virus nih merebak yer???? heheh!!!

PurPlè said...

mcm org lain je... ntah gambo makcik mana dia amik. idung jd mancung skit.. tp lawo lah makcik tu.

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

dah try tadi..kelakar ah..terus tak ngaku oh muka tua nnti camtu..hehe

mama tisya said...

rmi org dk test ni..mmg lawak je tp mcm sepesen je kn

☆ lieya latif ☆ said...

adoi kak, takutnye nak buat hahaahahah.....

Nazz@Purple said...

heheh..nak try jgk la..cam ner agaknye ye..

sI tEDI said...

hik hik hik

Mak Su said...

macam nak terai lah.....

Dee said...

ahaks..kty..ko tetap cumel di hatiku..

honey amour said...

macam awet muda lak..hehehehe

El-Zaffril said...

Wakakkaka... akak... 20 tahun akan datang.. masih malatop...

sweetie2010.blogspot said...

hehe..Sweetie pun nak try juga.camnerlah hasilnyer yer...

CuTeMiUt78 said...

aahhaakksss...lawak gitu kty.. eemmm nak try gak la.. apa la hasilnya muka kita nanti

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

1st itmer disini....

salam perkenalan...

kesian kan... dah beranak pinak mcm tuh pun diceraikan.. apa raaa...

aapa pun nice blog u hav.. :D

||| PöJìé PööH ||| said...

OMG kakkkkk sy dah try..
Dah start panic dah..
Kne buat preparation dari skrg..
Kne buat appointment sama Dr Ranjit dari skrg n prepare for suntikan botox...
Xmo tua dan huduh..

Love,
PojiePooh Abdullah

FazidElias said...

errrkkk... rasa takde la tua camtu sekali kakty...issshhh....kakty sekrang pun nampak muda