Apr 8, 2010

Seksinya ..........

Semalam time lunch hour
aku ke Post Office...
sedang aku duduk-duduk tunggu turn aku .
baru aku pasan ah soh nie..punya lah seksi meksi..
Ah soh ni ade kat Post Office..sbb dia ade offer loan ..tah dr bank mana .
aku pun tak cek..

Walaupun ah soh..tp dia pun seksi meksi nak tarik customer..
kalo pakai skirt tau duk diam2 tak pe...
nie jap kang mengangkang lah apa lah ..aku yg tertengok ni hah malu ..

belakang aku budak2 bujang..syiok agaknya depa nie jamu mata..wakakakkaakka..
syok ke suwey..wahahahhaha..

22 comments:

Nazz@Purple said...

biasa la tu..huhuhu

rasp said...

aaiiyooooo....malu seeeyyyy

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

adoi....sgt kurang sopan itu ah so.....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

yea lorrr...manyak cekci OOooooo!

Softtouch [Hanim] said...

xkan budak bujang tu syok kot kak ty..kata ah soh...he he he

ita cutevirus said...

adoi...
ah so... nasib baik ah so... kalo mak bedah bikin malu je..

Queen said...

semalam dalam TV chanle berapa entah..ade satu drama melayu..cite hantu baju kebaya gitu...pelakon dia melayu islam pakai kain belah..masa berlakon kain sampai tersingkap ke pangkal peha...tu sape nak jawab...lagi muda dan bergetah...

yang ah soh ni kita segan nengok..yang tu,..kita meluat...sob..sob...

catz said...

marketing strategy..
hahahah!
atty..jom makan cendol.
kita ilang ah no tepon awak. henpon masuk mesin basuh.
ada no kita lahgi tak.?
if ada sms ye..
bleh kita dating makan cendol dan rojak.
tingin lah..
jom..

atty's said...

catz ok..nanti aku ..sms ko ..

sueanne said...

huhu seksinyaaa..macam pakai spend** jer..heeeee..isyh..isyh..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghhh...tu da tahap pkai spender jekk tuh..seksi nyerr..

fazemy said...

kALAU cina blh tahan lg kak atty. Tapi budak melayu pun ramai dah pakai cenggitu.

☆ lieya latif ☆ said...

a soh tu tue ke mude kakty...kalo mude lalu laaa...kalo tue ....geli ade laaaaa heheeheheheh

Hezesuze said...

hahaha ah soh tu kepanasan kot kty sbb tu terkangkang kasi angin masuk daaa....hehe

Dee said...

suwey kot kty..kalo amoi syioklah..ni ahsoh..hahaha..

*ayu the sun* said...

ppeerrgghh PELARIS tu kak ty!
aduh! pitam!

zue @ annaleeya said...

cuaca skang nih pnas sgt kan... pasai tula pkai cenggitu... tp x syiok tuh ah soh... klu amoi tuh okla... wat malu jerk.. sib baik bkn melayu kita nih...

JIVEBUMZ said...

panas skg nie kak sebab tu pakai cenggitu baru siyokkk angin masyukk maa haha

||| PöJìé PööH ||| said...

amboiiii mata Kty....
huhuhu!

ratna said...

saja jer la tu ah soh tu.. nak tarik pelanggan dgn cara lain la tu..

Ietams said...

rasa malu pun ade,
rasa lucu pun ade tengok org seperti itteww.. hihihihi

Anie said...

malu nak tgk lak...he...he...