Apr 20, 2010

oku ke..?


Pelik aku nengok..
bukan ke ini tempat parking utk orang oku
jadiknya napa di parking di situ

ke atau memang moto2 itu kepunyaan orang2 oku ..
tapi moto utk orang oku kan lain
kadang terpikir..tak sekolah ke semua orang yang parking kt situ

Atau buat-buat tak nampak je..

16 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

mmg dah byk jadi cam ni kak.....keprihatinan semakin kurang dlm jiwa rakyat malaysia ni, nak kene letak papan tanda saman baru laa takut...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

dpn mcd bangi ekk k.ty..

Mak Su said...

kes main belasah saja ler tu

honeylanz said...

kurang prihatin

Dee said...

buat2 x nmpk ni..sah..

mrs.ecam said...

hihi buat la mcm iklan dlm radio 2...g kt org yg park ni pas 2 ckp "eh encik nie org OKU ke??? nk sye amikkn kusi roda???" klu die ckp x lah kt ckp la blk "tp nie parking tuk org OKU" heeee rs2 berani x....uhuhuhuhu...klu sye bese sye pndng jek org yg park 2 agak2 bg die rs b'slh....huuuu

rasp said...

tu kes buat2 tak paham le tu...

A D I A said...

takde kesedaran sivik

Aleeya said...

hehe sy kdg tak bani nak masok walopon kosong huhuu

POSH76 said...

la ni manusia mmg mental sikit janji dpt parking bukan dia pikir pun hampeh tul...

DYLA said...

tu namanya orang malas. hehe. malas nak carik parking

momguess said...

den penah paking kek oku kek ikea
terus keto den kena clamp
mulai aritu den serik ko
kena bayar 100
sobs arr

Farra Rizal said...

ni org yang ambik senang jerk....husben saye pon walaupon parking penuh pon sanggup celah keta org laen tuk park motor...x prihatin lgsg dorg niey erk???

join blog saye..

http://terataimewangi.blogspot.com/

http://mybaby-farisha.blogspot.com/

http://putrifarisha-kesayangan.blogspot.com/

tunbegia said...

teringat pepatah - 'kuman seberang lautan nampak,'

salamm,

atty's said...

wasalam ..tunbegia

Nana said...

mmg selalu mcm tu kan kak..xde kesdaran sivik! nak2 klw g soping mall parking utk org cacat selalu disalah guna kan