Apr 26, 2010

Merah + Putih

Sampai rumah mak semalam 
tengok ada hantaran merah + putih 
aku sukakan kombinasi kaler merah + putih 
rasa mcm menarik ..tapi gubahan yang lebih kurang sama je stylenya 
menggunakan kotak ..sebab jauh .takleh nak gubah2..just masuk je dalam kotak senang

Semalam maklong & family datang umah 
diaorg nak ke nilai 3 bersama mak aku ..
sebelum pergi buat perkiraan berapa lagi kotak yang tak cukup 
dan bahan2 yang diperlukan 
setelah dicongak-congak 
untuk majlis nikah akan ada 3 hantaran 
dan disusuli maybe 5,6,7 lagi hantaran masa bersanding..

aku rasa wedding kali ni amatlah meriah 
dari acara merisik ada hantaran , bertunang pun banyak ..nikah .dan bersanding..
untung pengantin ..hehehhee..mcm nak menikah lagi sekali sebab best dapat banyak kali  hantaran .

hantaran ini adalah untuk majlis yang akan berlangsung bulan Mei nanti 
family attyfir & co ..serta sanak sedara akan bz mulai awal bulan mei hingga pertengahan june
lepas nie kena tunggu majlis anak2 aku sendiri pulak ..lambat lagi..
leh ar kumpul duit untuk beli hadiah gadang..

7 comments:

sI tEDI said...

jarang tgkkek warna tu.merah ke pink ek

atty's said...

kotak hantaran tu tedi ..

rasp said...

mmg syiokkan dpt hantaran bebnyk...

ct rahani said...

cantik dan menarik.. :p

LotsOfLove-Pearls said...

lawa..
gabungan warna yang lol suka juga..

header blog lawa ar..

creative..!

kak ina kl said...

tak lama lagi kan cuti sekolah..bulan enam kot..masa tu sibuklah dgn kenduri kawin kan..

julie^beth said...

takyah nikah sekali lagi kak. mintak aje dgn abg along.. hehe