Apr 26, 2010

Lagi murid cuba terjun dari bangunan sekolah

Apa nak jadi ye sekarang..
budak-budak asik nak terjun jer ..minggu lepas pun ada kes budak terjun gak

macam kes yang berlaku nie.budak umur 11 tahun..
cuba terjun bangunan angkara tidak tahan diejek oleh rakan-rakan .

itulah ..rakan-rakan pun satu jangan lah diejek kawan2..andai ade kekurangan
harap kejadian ini tidak berlaku kepada anak-anak kita..
cerita selanjutnya klik sini >>> kosmo

9 comments:

catz said...

wah..musim terjun-terjun ke?
budak2 sekarang ni..apa lah nak jadik.yang mengejek pun satu hal.
susah ya...
fenomena terjun. sure cikgu pun pening. kang murid degil, cikgu nak marah /bertegas pun takut. sket2 murid ugut nak terjun pula.aishhhh. menakutkan.
smlm ada gak baca paper, student kolej terjun sebab nak kena cekup jbtn agama. terjun dr tngkt 5 and mati.
erk...mcm2 now ni.

honeylanz said...

terpengaruh la tuh dgn cerita/ berita dlm tv n paper.. kecikla if br 11 thn... cian dia kena ejek. apa2 pun parents mmg kn sentiasa alert dgn anak... harap anak² dijauhkan dgn situasi mcm ni...

atty's said...

catz ~ itu lah ..takutnya lah kan ..budak2 dah makin advance..

has ~ tu lah terpengaruh..lepas tu kita kena jaga gak ..jgn anak2 kita suka ejek2 kawan2..

JeremiahRenne332 said...

淫女情慾情色做愛限制級波霸口交18禁貼圖寫真視訊援交露點爆乳潮吹裸體裸照裸女愛愛無碼尋夢視訊聊天a漫a片a圖一夜情一葉情人妻激情情色寫真美女自拍辣妹自拍正妹自拍美女走光

cikbedahlaser said...

dlu ade gak pikir2 nk terjun bgunan...
cehhh duduk tgkat 2 pon dh gayat... ade hati nk terjun...
byk lg nak fkr..selain trjun bgnan...
cetek sguh fkran dak2 skrg..w/pun smkin ramai yg bijak pandai....

PurPlè said...

wahh... dahsyat. dunia penuh pancaroba. kanak2 pun terkesan sekali... kecik2 dah pandai tension giler sampai nk bunuh diri.

Mak Su said...

kenpa aaa? mulut orang sekarang dah bertambah2 jahat gamaknyer :(

ALoNa Cintamaniszlite said...

budaya ejek mengejek ni semakin menular dh di kalangan masyarakat kita. Dan...ramai yg buat tak tau..seolah2 merestui perbuatan tu.
Sy mmg sakit hati betul kalo ada perbuatan ejek2 yg boleh menyakitkan hati tu.
Skang ni..bkn budak2 je yg suka ejek mengejek..boo-mengeboo..
Tgk je ler kalo ada perlawanan bolasepak..
Tgk je ler antara parti2 politik..

sI tEDI said...

aku rasa.. len kalikalau ada berita atau apa2 pasal cubaan bunuh diri atau mati bunuh diri ni. jgn lag kuo paper.

budak2 yg tak cukup umur mcm ni cepat meniru