Apr 23, 2010

INTERESTING BLOG


Lama dah tak buat tag-tag nie..
sebab free leh ar buat ..kalau tak ..sorry lah sapa2 yang tag tu yer
tak sompek nak buek..ampun..



1. Thank and link the person that gave you the award.
kali ni kty dapat tag dari adik atin..yang comey , tq atin..

2. Pass this award to 8 bloggers you've recently discovered.
sapa2 yang takde keje..rasa rajin ..buat lah ..hihihihih

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award.

-

4. State seven things about yourself.
suka tgk scary movie
suka makan cokelat
skrg tgh belajar berenang
tak suka kawan orang yang penting diri sendiri
suka nasi goreng kg
suka blogging
suka dgr radio kuat2 dalam kereta

TAG ! TAG ! TAG !

1. How tall should he be?
yang sedang2 jer..tinggi sikit..dari aku

2. What hair colour should he have?
itam + nak memutih , nak tumbuh uban ..

3. What kind of personality should he have?
baik ..& caring

4. Older or younger?
older

5. What film actor should he most be like?
ontah...janji citer besh..tak kira sapa pelakon

6. What singer should he most be like?
nan ado..

7. Do they need to cook?
masak maggi leh kot

8. What is his best body part?
biarlah rahsia.

9. What car should he drive?
kete den ar..tu je yang ade

10. What one thing completely turns you on?
rahsia

11. Who was the guy on your mind when you were doing this survey?
along

12. Tag 6 people to do this survey too.
tak sampai ati nak tag sesapa..ekekkekeke
sapa rajin buat lah


apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
biarlah .nak tikam ke nak cucuk ke..tak kose nak layan.

6 org di hati anda ?
all my lovely family ..lebih 6 org

anda rasa anda comel ?
mesti lah .terlebih-lebih comey

single or taken ?
ayorrk..udah kawen bertaun2 ..wakakkaka..
kelakar lah soalan nie .

blog yang anda suka ?
yang simple..tapi menarik ..

adakah bilik anda kemas setiap hari ?
kalo tak sempat nak kemas..along lah kemaskan

lagu terakhir yang anda dengar ?
lagu hafiz..

last text message ?
fb message

last phone call ?
customer opis..sbb divert phone opis to my hp

hari terakhir anda menangis ?
ade tapi tak ingat ..tgk tv rasanya

list lima faberet colour anda .
brown
grey
ijau pekat
biru black
purple

website yang paling anda suka ?
forum,blog,facebook

orang terakhir anda ber"ym" ?
za

game yang anda paling suka ?
lama dah tak main game

adakah anda peminat MCR ?
tak minat

apa perasaan anda semasa jawab tag ni ?
soalan tak sesuai ngn aku

anda rasa tag ni best ?
tak besh .

pesanan untuk orang yang anda tag ?
tade tag sapa pun ..ekekeke

2 comments:

joegrimjow said...

taggggggg
hehe

akak jgn tag joe plak ye
hehe
bahaya
;)

POSH76 said...

nasib baik tak sampai hati kalu tidak berderet TAG tak berbayo hehe