Apr 8, 2010

Hari Jadi Aku ..aku nak ..nie tau.


Amboi kan main tajuk..entry
macam paksa -paksa jew..

takde apa pun ..
semlm pasar malam ...aku borong lah tudung ekin awning silk..4 elai sekali
jadiknya aku terpk lah ..

kalau lah ari jadi aku nanti ..kawan2 nak kasi adiah ..sila lah kasi tudung ekin ni ye..awning silk..(demand..) sekali sekala apa salahnya ..

tu ar..aku bukan nak diah mahai2 pun ..aku nak adiah yang aku suka..dan aku pakai .
ngn along pun aku dah request nak 10 elai ..boleh ..!!! wahahahaha..

21 comments:

eya said...

eceh hakak ty,kemain ye..siap req lagik.
bak selai tdg tu..nk kale...

larikkkkkkkkkkkk

Hezesuze said...

bleh jek kty oiii..jnji kty wat buffday party arr....ahaks!

ratna said...

insya allah kak atty.. ada rezeki tu nanti dpt hadiah tudung gitu.. insya allah.. bila bday akak?

atty's said...

eya ~ eekekke

ze ~ kty tak buat party pung..

ratna..dlm masa terdkt nie..ekekekke..

nUR_rOsALiNdA said...

Insyaallah kty..kalau akak suh cik abg baca blog kty confirm dapat punya la..hehehehe~

ita cutevirus said...

kty,
huhuhuh.. siap request lagik ek.. tp kan bagus jugak.. kang orang kasi benda yg kite tak suke, kite tak pakai pulak kan??

mrs shaifull said...

kak, kalau akak demand yg kat pasar malam je,insya-allah boleh saya usahakan, kalau akak mintak yg ariani punya, nanges saya kak huhuhuuuu

[-suziey-] said...

hehehe..siap pesan lag ek..demanding:p

POSH76 said...

bagus gak camni senang org tau apa kita nakkan....hehe

atty's said...

mrs shaiful ~ yg pasar malam je..ekekeke..takyah ariani nyo..

suziey ~ ekekeke sekali sekala..

posh ~ ye lah kdg org asik tanya je ..nak apa lah ..ni den kasi tau

nza said...

ha jujur cam gitukn bagus....xperlukn kekwn2 dok fikir nk bagi adiah apa....klakar lak atty nie.

atty's said...

nza~ jujur kan .nanti kasi eh ..

rasp said...

lebih senang kalo request kan sis...
ikhlas dan jujur gitu hehehehe

ct rahani said...

10 lai tuh sket sgt kak.. apsal x request 30 lai.. leh pakai selai sehari selama 30 hari.. ekeke..

Faizah_Haris said...

perghhh nak yg silk lg tu hehehhe

Dee said...

sorang bg satu tudung..setahun ko xyah beli dh kty..hehehe..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k.ty...N x reti bli tdg awning ni...sll failed...sedey..

Deqna said...

wah manyaknya tudung nanti.... takpe hari2 tukar lain2..

Mr PenyuBiru said...

nak hadiah tudung jer, bertuahnye..

Mak Su said...

happy belated birthday ya atty :)

FazidElias said...

ahahha kakty...nanti banyak la koleksi tudung kakty :D