Apr 22, 2010

goggles for swimming

credit to googles

Nampaknya ..kalo aku nak berenang
dengan lebih cekap..aku harus dapatkan benda nie..
aritu guru-guru tak bertauliah aku ..suh terai ..
memang lepas pakai googgles tu baru berkeyakinan
tak rasa takut..dan lebih berkeyakinan..leh lah kalo setakat nak wakil negeri..wakakakakakka..
baru pandai apung badan ..dan berangan..

Sekarang aku tengah survey ..
nak beli bentuk camne..(mcm ler teror sgt..iyer-iyer oo je ko ..)
ke nak ltk dalam senarai wishlist sempena besday ..
takyah lah kot..aku leh beli sendiri je..



22 comments:

Jasfyra said...

bestnya kakt terror awimming..saya ni xreti langsung..hahaha.kakt selalu swimming kt ne?

pB said...

beli yang elok ..
mahal sikit pun tak per ....

atty's said...

HI ZUERA..KTY SWIMMING KT AREA UMAH ADIK KTY JE

PB ~ TQ ..ATAS NASIHAT..

Dee said...

yg penting beli yg susah nk dimasuki air..kang x psl2 nampak ikan dlm gogles..hahaha..

Queen said...

saya rela tak pakai google sebab rasa vacum out biji mata..hehehhe...tapi memasing ada tahap keselsaan masing2..cuma kalau tak pakai google, ai r klorin masuk mata redho jerla nanti..hehehe

Mama Hanim said...

alahai bestnya kty swimming.. bli yg mahal skit xpe, tahan lama berbaloi baloi..ehehe..

atty's said...

DEE ~ TU AR ..KAN

QUEEN ~ MESTI PANDAI BERENANGKAN LEH AJO KTY ..

ratna said...

kalau nak beli benda tu kan kak..akak kena try dulu kat muka ni.. biar selesa.. husband saya pun swim.. hari tu nak beli goggle ni punya la lama sbb nak tunggu dia try.. nak dptkan yg selesa betul2.

catz said...

pernah beli kat parkson kajang. bhn sukan. banyak brand dan tahan lama..harga pun reasonable.

POSH76 said...

cayalah sis janji blh floating confirm leh swimming punyer...i pun camtu gak mula2 tak pandai hehe

rasp said...

sis beli yg mahal skit tau...
coz yg murah tu kkdg leh masuk air hehehehe...
lagikpun yg mahal tahan lama....
makin hebat u swim ek sis..
bestnya...

atty's said...

uols ..jom kita swimming..ekekekkee..

ct rahani said...

wah k.thy, belajo berenang yer.. chaiyork kak..

lily lotus said...

wahh kakak..semangat betul ni..siap bergoggle bagai..swimming suit camne?

nza said...

nk g swimming kt mana tu....

atty's said...

ct ~ mana ade pandai ..baru leh sikit2

lily ~ swimming suit .ado dah beli ..lama dah

nza ~ kat kolam je.ekekeke

Diarihatiku1976 said...

fuhhh.. pasti boleh kuak lentang ni...

atty's said...

diarihatiku ~ wakakakaa.tade maknanya ..

Nazz@Purple said...

best jgk kalo dpt belajor swimming ni kan..

ALoNa Cintamaniszlite said...

ha'ah betul tu kty..bila pakai google ni rasa selamat je mata bukak kat dlm air, hehe
Kalo bukak mata tanpa google..rasa mcm pedih je mata, hehe..
Sy beli google yg murah2 aje kat Tesco tu, hehehehe..padahal bkn reti berenang pun. leh apung2kan badan dan tahan napas dlm air pun tak sampai 20 saat...wakaka

atty's said...

alona ~ wakakaka .sama le ngn kty pung..

marinahunny said...

beli yg brand skit kak, mahal pun x pe, kalu x nt dia masuk air atau berkabus masa tgh swim tu..yg saya beli dlm rm25 tp lupa brand..ok sgt berbanding adik sy punya beli kat giant..hahaha