Apr 6, 2010

Pantai Tanjung Bidara



Story weekend aritu
aku dan family bercuti di tepi pantai
Pantai area Melaka..

sampai-sampai je..fir ngn adik terus terjun laut..
dalam pukul 2 pm - sampailah ke pukul 6 pm..
tu pun puas paksa naik ..
sampai majuk2..

sunset





nie ada hati lagi ..lepas dah mandi air bersih..
sebok nak turun lagi..aku tak kasi..masuk senja..kami pun memulakan operasi berbbq
mak aku punyalah banyak dia bawak..
macam2..ayam..ikan siakap..cencaru..kerang.
aku pun tak ingat ..sampai ke pukul 11..kami berbbq
bila ingat balik saat berbbq nie..
beshnya lahai .cam nak buat lagi..
ingat next time nak ajak maklong & family lak..
lagi ramai lagi happening..

tak banyak snap gambar..sebab asik berendam

p/s : ade perasan apa2 tak kat gambar..dah ade new watermark..aku order dr eyya..cun tak..
ade muka fir..sbb mmg khas utk dia kan blog nie..selain kisah aku ..kisah fir gak..itu lah blog ni dipanggil attyfir..

16 comments:

POSH76 said...

mmg kiutla watermark tu....siap ada gambo fir lagi hehe

bessnyer asik jenjalan & bercuti kat pantai

bizzonline said...

oo..blog utk fir bile da beso nnt ek

atty's said...

eya..utk tatapan ..fir..bila dia besau..dia nakal ke idak .

posh .cute eh ..tq..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...bercanda di tepian pantai lorr...kemain seronok fir main laut kak...

haah ler...baru nak tegur..cun arr watermark tu kak....

Softtouch [Hanim] said...

lama nya dah xsinggah cni..pg holiday rupenya..bbq tepi pntai mmg best kak ty..sukaje tgk pic kak ty pg holiday..yg paling seronok anak2lah kan...kemain lg fir

Dee said...

kty..suka ar aku nengok watermark ko..cute gambar fir tu..lg satu..bestnya tgk ko berbbq..sodap..

Hezesuze said...

melaka tu kt mane kty
pantai klebang ke, tanjung bidara ke pengkalan balak ke?? huhu

wah ada watermark ler...cantik tu...huhu

nUR_rOsALiNdA said...

hehehehe~ suka arr watermark tu..caner buat kty..ajar la kita

atty's said...

dee..tantek kan

ze..area pengkalan balak ..

mala..klik nama eyya..dia ade juai.

[-suziey-] said...

mula2 tgk gbr laut tu terkejut gk ape fir buat kat situ..rupenye watermark..ekekek:p nice la..dh cantik dh blog kty..

waaaa bestnye bbq..syiok kan berholiday:)

ct rahani said...

beshnya mandi manda dan berbbq bersama family.. msti meriahkan.. :p

Snowwhite Zone said...

xnak apa2.. tp nak jagung tuuuuuu

Mama Hanim said...

tq utk picca yg cantik2 tu.. tp jagung bakar tu mmg bt rasa lapar je..huhu

rasp said...

kalo berbbq, lagi ramai lagik happening kan sis....

ALoNa Cintamaniszlite said...

bertuahnya fir....

~♥ iella ♥~ said...

lamanya tak jalan-jalan tepi pantai...syoknya jalan!!!