Apr 25, 2010

3 layer

Sekarang aku tengah berada di kedai mamak sek 15 dating dengan along..ar
tengah layan 3 layer tea..
argh nikmat..sedap rasanya 
tak manis...lemak-lemak gitu .

13 comments:

joegrimjow said...

nak join skali dating dengan berdua ni
;)

♥Hernee Nazir♥ said...

ingtkan cendol..hehehe..mak ai kcur gak tngok ni k.ty oi..

honeylanz said...

1st tgk rs mesti manis ni... tp if mcm lema-lemak gitu mesti sedap tu

adenium said...

huhhh...lama dah tak pekene ayaq nih kakty,.... tetiba terasa haus...camno...?

yuyee cap limau said...

salam kak..nie kat amir Ali ke??sedap nyer..leh la cube nnti

Liza said...

liza slalu nampak org minum air 3 layer nie, nampak sedap tapi tak brani nak try

Nana said...

mmg sedap penah try sekali

☆ lieya latif ☆ said...

selalu tgk dlm warung kite....dah tu kak nak minum kene kaco la yeak....ish tingin ar plak...

Nazz@Purple said...

wow..3 layer eh...nazz cari nanti..

atieya said...

kty .. sedapnya !! rasa mcm nak cuba ajer

rasp said...

salah satu fav drink i nie..
enjoy ur dating2 hehehe

Wan Anis Sorfina said...

nak jugak! sedap weh, tliyur plakkkk~

ALoNa Cintamaniszlite said...

uii..dh mcm2 menu air dh skang ek. Dulu tau kopi ngan teh dangdut aje..yg susu terapung tu. Sampaikan sirap bandung pun ramai peniaga yg wat style camtu, hoho