Mar 9, 2010

TWIN PEAKS LANGKAWI






Masa g Langkawi ..aku menginap di Hotel Twin Peaks
sebab last minute nya planning tu je lah Hotel yg dapat..
Hotel ni ala resort..ok lah .. aku tak puas ati
aircondnya ..aircondnya amat lah tak berfungsi..

sebabnya aku tengok..aircond zaman datuk kaduk..uzur nak mampus..
nasiblah kami takde kat bilik sianghari..malam okeh ar..terasa gak lah ..aircondnya ..kalo
di sianghari ..macam dalam oven ..


yang seronok firdaus..sebab ade kolam mandi ....
leh gak firdaus..buat aktiviti..

13 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

fir cm adek N yaya...pape die x kesah..y pntg ade swimmg pool...antu air..

Diarihatiku1976 said...

saya kalo gi langkawi suka duduk chalet... sbb tepi pantai... ahakss

POSH76 said...

nampak bess gak tempat ni kan

Dee said...

hotelnya leh tahan cantik..tp aircond xde? cancel!!

Hezesuze said...

owh d manakah terletaknye hotel ni kty?? xpenah dengar pong...huhu

kt langkawi suke nginap kt pantai cenang...sbb kehidupan malamnye besh...huhu

momguess said...

sian ko
hehehhe

Ena Qalinsya said...

tenangnye tempat dia kan..
murah ke idak ni atty?

atty's said...

ena..leh tahan..oklah ..

rasp said...

ooo kat langkawi kan very the hot siang2 hari...
sib baik gi jenjalan time tu...
kalo tak mau panassss je kan...
bestlah fir berendam ek sis...

ct rahani said...

x der aircond? x beshnya.. dah lah musim panas kan kak.. kena komplen kt pihak hotel tuh.. ekekeke..

Liza said...

baca entry atty buat tringin sgt nak pegi langkawi

LayarLara said...

waaaa sakan haaa cuti cuti malaysia...

ALoNa [CintamaniszLite] said...

iye ke?? tak komplen kat kaunter dorang??
nampak mcm ok sgt je twin peaks ni??
ok tak rate dia??