Mar 23, 2010

swimming


inilah hobby attyfir & co..
tetiap minggu kami semua akan belajar berenang bersama-sama..
akak ngn adik dah terror..dah..

fir ..dah leh bernafas dalam air..dan tenggelamkan diri..
aku rasa ..dalam masa 6 bulan ..pasti fir ..terror..berenang gak ..

tapi kami semua adalah pencinta..air..
samada laut atau kolam..kalo dah berendam..
aku anak beranak..tak ingat nak naik ..

nie yg rasa nak mandi laut ..awal pagi nie....
bilalah nak bercuti kat tepi laut lagi nie....

suka ..time air pasang..waktu pagi..damai je rasanya ...

14 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah.. jeles i u... sbb i pun tak reti berenang ni... jenuh nak blajar.. tapi takut...

CT NORAMIZA said...

ish jelesnya, dr bujang sampai dah ada anak, x tercapai lg hasrat nak ikut swimming class, lepas ni nak ajak rifqy temanlah, belajar anak beranak :)

honeylanz said...

has tau berenang sbb kecik2 dulu suka mandi sungai..pantang lah....best kan dpt bcuti tepi laut...damai gitu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

boley geng gn Yaya & Za..pecinta air....huhuuhu

Nurhayati said...

seronoknya tgk lauttt... rindu la nak bercanda kat laut.. hihi

Yan said...

leh join diving kat reza dive shop la kak pasni hehehehe

atty's said...

yan ..tu lah pasai nya ..nengok na o mei..punya penangan..

Hezesuze said...

aduh! jeles nie kty da pandai berenang....huhu

t ajar ze ek...huhu

JuJue said...

mak datokkkk syok nya tengok air tuh...mcm nak terjun!

cikbedahlaser said...

berenang ats tilam kamik pandei..
aakakak

akak berenang kt ne kak??

SyuQ said...

bestnya dpt main air...

POSH76 said...

tak tahan tngk gambo laut tu mcm2 memanggil2 nak pi island hehe

erienz said...

Bestnye kalau pandai swimming

rasp said...

leh geng dgn w'ouls lah sis...
suka berenang...
kalo swimming pool, mmg habis hatilah kan...
tapi kalo ke laut...
tak suka piknik or mandi2 tepi pantai tu...
terus nak terjun snokel or scuba gitu hahahahaha..melampau kan...