Mar 15, 2010

Selamat ke Pergi Bangkok..?

Baru kol Bangkok Embassy..
Tanya camne ..keadaan kat sana..
diaorg cakap ...okeh..semua masih leh pegi keje..

Betui ke..esok nak pegi dah ..
selamat ke..wakakakaka..takut mati ke..?

sepatutnya pegi ari ahad..tp postponed ke ari selasa..
sebab keadaan huru hara kat sana..

harap semua selamatlah kan..

17 comments:

ciare (^_^)v said...

salam kak, nak no tipon bangkok embassy bleh? saya pon akan ke sana bulan ni.huhu

ciare (^_^)v said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ciare terai no nie : (662) 679 2190

Anonymous said...

(66) - 26367892

catz said...

atty,
now ni tgk keadaa (refer pd news) agak tegang, tapi takdelah lagi kacau bilau, as beratus ribu penyokong red shirt berhimpun..katanya akan bertambah ramai dan ramai. belum lagi berlaku kekecohan dan terkawal. kalau ke sana elakkan tempat crowd tempat mereka berhimpun.hati2. make sure ada contact dgn embassy.
atty nak pi area mana?

rasp said...

smoga u have a safe trip sis...
take care ya...

ciare (^_^)v said...

thanks kak.tetiba my bos ckp cancel g bangkok.dah tukar destinasi sbb xnk amek risiko.hewhew :(

Nurhayati said...

insyaAllah takde ape wat kakty..
take care yer

Pocket said...

inshaAllah,
selamat kott..
saper la nak wat kacau kat tetengah pekan nuu.. tak tau jgak kan..

IEYNA said...

waaa jauhnye akak nk g...
hati2 k....

Liza said...

jgn pakai baju kaler merah or kuning cause that's baju penunjuk prasaan...Insyallah ok, Bangkok shopping best tapi kalau boleh postpone sampai keadaan reda, lagik bagus...have a safe trip!

Me, Mrs Taj said...

insyaAllah selamat..

take care

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sOpim kt bangkok laa k.ty..

Mama_Aqish said...

wah bestnyer nak ke bangkok....semoga selamat pergi & selamat pulang k kat aty

Dee said...

gi sana ke? mesti pegi ke? moga semuanya selamat2 ye kty..

Ena Qalinsya said...

amboi..kroje berjalan jauh2 je ko ni..
ni yg aku jeles ni hehehehe

Y@ZeD@ said...

take care kty..