Mar 31, 2010

Pengacau kah aku ..

Setiap hari ..dalam pukul 10.40 am
aku akan kol firdaus....

dah makan ke belom ..lagipun nak cek
dia dah balik sek agama ke belom ..

satu hari aku kol
"fir dah makan ke belom "

fir jawab,
"camne nak makan ..mama ...asik kol...jerr, camner fir nak makan.." terus aku terkedu..









10 comments:

ita cutevirus said...

eeerrrkkkk...
kak, kekadang kan anak ni tak tau yg mak die sgt sayangkan die... caring terhadap die... agaknyer terlepas cakap la tu.. biaser la budak².. kekadang ape yg die cakap tu, die tak pk dulu... huhuhuhuhu...

p/s: akak jgn plak majuk ngan fir pas die cakap cenggitu..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..fir mjawab..cian mama fir tao..

☆ lieya latif ☆ said...

heheeheheh....kak ko sentap ke fir jwb camtu....takpe la kak...budak bijak mmg camtu.....he he he he

dah kak, jgn sentap ngan anak tau....akak just tegur jek, tak baik jawab mcm tu...berdosa ....cool kak yeak....

Sidratul Muntaha said...

ekeke..
camno nih
anak sendirk sound mak..
asam tol ko yer fir.
kang mak ko tak tpn bru ko thu!
kak..
jgn kecik ati yerk?!
aku dulu selalu kena dgn adik aku.
asal tpn dia msti ckp:
tgh makan.sibuk arr tpn.cuba along tpn time org tgh tak makan lagi.!

Queen said...

ahaha..saya selalu kena macam tu dgn adik saya..

tp dia kata saya gitu..saya kata la balik..

"saje nak tepon..tak tepon kang kata tak sayang...(nada merajuk).."


dan2 tu dia pujuk..kikikiki

adenium said...

hahahah....pengacau katanya kan... good mama tau... :D

Ms.Lilies said...

hehehe...
dia xtau tu maknya risau jd apa2 ke..

eya said...

terlepas ckp tu..
huhu..

Cikgu Ayu said...

hehehhe..xtahu nk cakap ape :)))

Yan said...

hahahaa kelakarpun ade baca statement fir.. cian kakty terkedu..