Mar 11, 2010

Ke Tanjung tengok rumah api






Masa aku pergi Langkawi ..Dec 2009
Aku ade ternampak ..rumah api nie..
masa tgk citer my spy ..rumah api ni ..tempat .diaorg berlakon ..
memang hajat nak bawak fir.

masa pegi sini.bawak fir..dia pun tau .
rumah api ni ada dalam citer my spy..
dia siap ajak .masuk dalam rumah api tu ..naik sampai atas..
tak tolok mamanya fir oooiii..ngn cocer panas..nak lak panjat2 tangga..
panjat tangga kat Cable car pun 10 thn tak ilang seriknya

pemandangan sini memang cantik ..tapi cocer terlalu panas..nak duk ..bersenang lenang
kat situ..jadik nya snap gambar lebih kurang ..lepastu chow..fir dah tak sabau mandi kolam..

kalo nak pegi sini .kalo dr padang masirat..
terus hala nak pegi ke Cable Car..mesti jumpa punyeeerrrr...

p/s : bilalah nak abis citer langkawi nie..

12 comments:

Dee said...

aku ada nmpk kty..tp aku x berenti pun amik gambar..masa tu aku lum blogging..hehehe..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

hehe...mmg ler kty..
kalo gi langkawi ni..citer dia lambat tul nak abes episod, ngee

Kty..nanti msj sy no. tel kty kat msj fesbuk leh tak??
Sy nk tanya sket ler psl gi mangrove tu.
Jun ni nak gi lagik langkawi. Kali ni famili mentua pulak ngajak.

POSH76 said...

takper sis i layan jer lg bnyk lagi bagus....tak pernah naik umahg api hehe

atty's said...

dee tu ar..

alona .k..

posh ..ye tak jemu eh ..

atty's said...

alona..nanti pm kty ye..nanti kty kasi ..

atty's said...
This comment has been removed by the author.
lily lotus said...

cerita lagi kak jgn tak cerita. leh wat reference ni

Hezesuze said...

aduh! tak berkesempatan lawat rumah api nie time ze g langkawi thn lepas....huhu

Eye_nee said...

cantik2 gambar tu..suka tgk..

Mommy Lily said...

tak pernah tengok rumah api dari dekat. dari jauh2 adalah

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...xpnah g uma api k.ty...cm besh jekk..

rasp said...

mmg cantik pemandangan kat situ...
crite plus gambar byk2 lagik best...