Mar 10, 2010

Dataran Lang..


kami sampai awal pagi sekitar pukul 9.00
matahari memancarkan sinar..sangat panas..tak tahan.
nak cepat-cepat pergi dari situ..
snap gambar lebih kurang je..

fir ngn aksinya ..suka sgt..dpt tgk helang besar

view yang sangat menarik...

Semua nie untuk tatapan firdaus ..di kemudian hari ...

13 comments:

Dee said...

kty..aku gi dataran lang pagi2 buta..mmg xde org..tp gambar kami ciput2 je..hahaha...aku suka tgk fir..happy je..

atty's said...

tu lah ..dee..time aku sampai tu ..panas ..+ silau ..takleh nak bergambor kt depan elang..kt bontot elang jew..

Syima Boyd said...

sonoknye fir....saya blum penah lagi jejak ni langkawi

atty's said...

syima..g lah ..besh bangat .

momguess said...

den belom pnh lagi g langkawi
den sgt2 jakun
huhuhuhu

honeylanz said...

pg langkawi, mcm wajib aja posing situ kan..tp panas yg amat..sbb has pg 2 pm!! sanggup...

CT NORAMIZA said...

kak, tolong, tgh boring ni, nasib ada blog kawan2, blh gak layan :(

fazemy said...

Elokla pergi pagi2 kat dtrn lang ni. klw pergi time ptg2..adehhh panas terik ya amat. nak bukak mata pun tak blh.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sakan btol hero sorg ni posing ekk k.ty..

Queen said...

wow..nie yang tak sbar nak pergi langkawi nieyh..ehehhhe

Hezesuze said...

dataran helang...
dulu pun ze singgah jap jek
sbb cuaca panas sgt..

amik gambo twos blah....hehehe

rasp said...

i gi dah petang kot sis...
org mmg lah ramai...
tapi sib baik cocer masa i gi tak leh terik sgt....
leh berposing sakan hehehehe...
tempat wajib singgah & snap kan...
hepi sungguh tgk fir tu sis...

POSH76 said...

Fir jer posing2 gambo mummy mana hehe