Mar 16, 2010

Dah cuti sekolahlah

Kita tengah bz gilos kat opis..
macam2 hal nak kena buat..nak koling2.lagi ...
last preparation nak kena buat ..

tetiba dapat satu panggilan ..
cuti sekolah ke sekarang..cuti amendanya .
adoi..rasa nak penampar orang yg tipon tu ke..
nak tampar diri sendiri..




cuba tenangkan hati..dan fikiran ..
sebelom bersatu ngn setan2..yg amik peluang je..

jawab ngn tenang..
ye lah ..cuti sekolah..cuti seminggu..
padahal dalam hati mcm2 sumpah seranah..ade %^^&^*@#$@!@$#%*&*&*(*)(

orang macam ni pun ade..duk dalam gua ke..apa...



p/s: autopublish........

10 comments:

POSH76 said...

sabo2 bawak bertendang hehe

rasp said...

sabor je le....

FazidElias said...

bila tengah stress mmg cepat melenting kan kakty... tapi sekali sekala marah tu ok gak..kasi kuar itu stress..haahhhaha

Ena Qalinsya said...

erk! ni mesti org yg ko nyampah tanye soklan bodoh kat ko kan...
mmg nak kena tol org itew kan ekekeke

LotsOfLove-Pearls said...

kak..
sabar kak..
sabar..
hehehe..

*new header.. Fir yg hensem..

Dee said...

sabar kty..tp kalo tgh sibuk mmg bengang bila org tya soklan bodoh gitu kan..hehehe..

dia xde anak kot..sbb tu dia x tau cuti sekolah..

Mak Su said...

aiyo, sangat menyesakkan dan merimaskah. tapi mmg pelik, mmg ada manusia pelik cenggitu every where... huhuhu

||| PöJìé PööH ||| said...

jgn ler marah² Kty..
Ilang seri tuh nti..
Miss u.. Lama xjumpa :)

CT NORAMIZA said...

hehehe hangin je kty :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sabo k.ty sabo....huhuhu